Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Αντιδράσεις για τις σχολές χορού: «Μεγάλο κόστος να ανοίξεις για τρία παιδιά» (βίντεο)
Αντιδράσεις για τις σχολές χορού: «Μεγάλο κόστος να ανοίξεις για τρία παιδιά»  (βίντεο)

Αντιδράσεις για τις σχολές χορού: «Μεγάλο κόστος να ανοίξεις για τρία παιδιά» (βίντεο)

Αναθεώρηση των πρωτοκόλλων ζητούν οι ιδιοκτήτες σχολών χορού καθώς, όπως λένε, τα ισχύοντα μέτρα δυσκολεύουν και τους ίδιους αλλά και τα παιδιά.

Μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» η Ιδιοκτήτρια Σχολής Χορού, κ. Αντιγόνη Τασουρή ανέφερε ότι ήδη έχουν σταλεί επιστολές προς τις αρμόδιες Αρχές και βρίσκονται εν αναμονή απάντησης. Στο παρόν στάδιο, και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σε υποστατικά έως 80 τ.μ. επιτρέπεται η παρουσία έως τριών παιδιών, ενώ από 80 τ.μ. έως 200 τ.μ. έως πέντε παιδιών.

Αντιγόνη Τασουρή – Ιδιοκτήτρια Σχολής Χορού
«Είναι πάρα πολύ δύσκολο και για εμάς τους ιδιοκτήτες των σχολών αλλά ταυτόχρονα και για τα παιδάκια γιατί πρέπει να κάνεις μια επιλογή…»

Η κ. Τασουρή επεσήμανε ότι τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα που προβλέπονται στο Διάταγμα και ειδικότερα:

Τηρείται η απόσταση των δύο μέτρων
Πραγματοποιούνται θερμομετρήσεις
Δεν λειτουργούν τα αποδυτήρια
Οι γονείς δεν εισέρχονται στον εσωτερικό χώρο των σχολών
Υπάρχουν οι απαραίτητες σημάνσεις
Η ίδια τόνισε ότι η σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών είναι πάνω από όλα, λέγοντας ότι θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν και όσα παρακολουθούν μαθήματα χορού με επαγγελματικό σκοπό.

Αντιγόνη Τασουρή – Ιδιοκτήτρια Σχολής Χορού
«Δεν υπάρχουν κρούσματα μέσα στις σχολές μας άρα ζητούμε κι εμείς να το δούνε λίγο καλύτερα.»

Αναφορικά, με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, η κ. Τασουρή είπε ότι είναι πολύ δύσκολο και αρκετό το κόστος για να ανοίξει μια σχολή μόνο για τρία παιδιά. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που κάποιοι εκ των συναδέλφων της επέλεξαν να μην επαναλειτουργήσουν τις σχολές τους.

Τέλος, κάλεσε τους ειδικούς να παρακολουθήσουν τον τρόπο με τον οποίον λειτουργούν, ώστε να έχουν μια πιο ορθή εικόνα για να αναπροσαρμοστούν κατάλληλα τα μέτρα.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend