Home ΛΑΡΝΑΚΑ Λάρνακα: 23χρονος καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον Λιγνάδη
Λάρνακα: 23χρονος καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον Λιγνάδη

Λάρνακα: 23χρονος καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον Λιγνάδη

Σε καταγγελία στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας προέβη σήμερα το μεσημέρι 23χρονος Ελλαδίτης που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο και ισχυρίστηκε χθες στην εκπομπή του Star Ελλάδος “Αλήθειες με τη Ζήνα” τη σεξουαλική κακοποίηση του από τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη. 

Ο νεαρός έφτασε στον αστυνομικό σταθμό συνοδευόμενος από δικηγόρο και οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας κατέγραψαν τα όσα υποστηρίζει προκειμένου να τα διαβιβάσουν στο Ειδικό Κλιμάκιο που έχει συσταθεί στο Αρχηγείο Αστυνομίας για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης.

Τι ανέφερε ο νεαρός στην εκπομπή

Όπως είπε ο 23χρονος που λάτρευε το θέατρο, στις 13 Φεβρουαρίου του 2013 πήγε στο θέατρο για να δει την παράσταση που σκηνοθετούσε ο κ. Λιγνάδης. Καθόταν στην τρίτη σειρά, όταν κατά τη διάρκεια της παράστασης ένιωσε έναν άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας να τον κοιτάζει επίμονα. Δεν έδωσε σημασία και συνέχισε να παρακολουθεί το έργο.

Όταν τελείωσε η παράσταση και φεύγοντας από τον χώρο, ένιωσε ένα άγγιγμα στον ώμο. Γυρίζοντας να δει ποιος είναι, είδε τον κ. Λιγνάδη τον οποίο δε γνώριζε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο γνωστός ηθοποιός του συστήθηκε και του είπε ότι είναι ο σκηνοθέτης της παράστασης. Το παιδί ενθουσιάστηκε αφού ήταν η πρώτη φορά που συναντούσε κάποιον γνωστό σκηνοθέτη από κοντά.

Ο κ. Λιγνάδης τότε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του παιδιού, του πρότεινε να πάνε σε ένα πιο ήσυχο μέρος για να μιλήσουν. Το μόνο που θυμάται είναι ότι ήταν ένας σκοτεινός χώρος με ελάχιστο φως, χώρος που κατά πληροφορίες, είχε παραχωρηθεί προσωρινά για διαμονή από το θέατρο στον κ. Λιγνάδη.

Εκεί ο σκηνοθέτης φέρεται να του είπε ότι μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός ηθοποιός και ότι θα τον βοηθούσε να κάνει σημαντικές γνωριμίες. Η κατάσταση, όμως, δεν άργησε να ξεφύγει: ο γνωστός σκηνοθέτης φέρεται να ζήτησε από τον 15χρονο να τού κάνει μασάζ γιατί φαινόταν «σφιγμένος» και στη συνέχεια τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Send this to a friend