Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τέλη Ιουλίου ανοίγει το Metropolis Mall στη Λάρνακα
Τέλη Ιουλίου ανοίγει το Metropolis Mall στη Λάρνακα

Τέλη Ιουλίου ανοίγει το Metropolis Mall στη Λάρνακα

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Τέλη Ιουλίου αναμένεται τελικά ν’ ανοίξει τις πύλες του το Metropolis Mall, αφού η αβεβαιότητα που επικρατεί όσον αφορά την εξάπλωση της πανδημίας παρατείνει τη λειτουργία του πρώτου μεγάλου εμπορικού κέντρου στη Λάρνακα.

Η διεύθυνση του Metropolis Mall έχει ενημερώσει τους συνεργάτες της, τους ενοικιαστές καταστημάτων και χώρων εστίασης ότι το Mall θα ανοίξει στις 29 Ιουλίου 2021.

Βασικός λόγος της νέας παράτασης δεν είναι άλλος από τον κορωνοϊό και τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του ιού. Ο όμιλος Acsion, στον οποίο ανήκει το Metropolis, επιθυμεί όπως δοθεί χρόνος προκειμένου να προχωρήσει το πρόγραμμα με τους εμβολιασμούς, με την ελπίδα τους προσεχείς μήνες να βελτιωθεί η επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου, ώστε το εμπορικό κέντρο να μπορέσει να λειτουργήσει υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Brief, τα καταστήματα και οι χώροι εστίασης του Mall έχουν ενημερωθεί από τη διεύθυνση ότι το αργότερο μέχρι την 31η Μαΐου θα πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα κατασκευαστικά έργα και οι διαμορφώσεις των χώρων εντός του εμπορικού κέντρου.

Πάντως, τα έργα εντός κι εκτός του Metropolis Mall βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και τα οδικά έργα που ανέλαβε η εταιρεία με την κατασκευή νέων δρόμων και δύο νέων κυκλικών κόμβων στις δύο πλευρές του εμπορικού κέντρου.  Η πανδημία ανέτρεψε αρκετές φορές το άνοιγμα του Metropolis Mall.

Θυμίζουμε, ότι αρχικός στόχος της εταιρείας ήταν να λειτουργήσει την Black Friday ή λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2020. Ωστόσο, τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοιού ανέτρεψαν το αρχικό πλάνο, μεταθέτοντας το άνοιγμα του Mall για τον Φεβρουάριο του 2021 και μετέπειτα τον Μάιο του ίδιου χρόνου. Και πάλι, όμως, τα σχέδια αυτά ανατράπηκαν.

Στον όμιλο Acsion ευελπιστούν ότι η 29η Ιουλίου θα είναι η τελική ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του Mall. Το Metropolis Mall θα διαθέτει 135 καταστήματα, σινεμά, εστιατόρια, fast food και καφετέριες. Θα διαθέτει, επίσης, παιχνιδότοπο και χώρο πρασίνου για μικρά παιδιά.

 

 

Send this to a friend