Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Προκηρύχθηκαν οι θέσεις 9 Δεσμοφυλάκων
Προκηρύχθηκαν οι θέσεις 9 Δεσμοφυλάκων

Προκηρύχθηκαν οι θέσεις 9 Δεσμοφυλάκων

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως προκήρυξε θέσεις για 9 Δεσμοφύλακες (8 άνδρες και 1 γυναίκα), Ορισμένου Χρόνου (Κλ. Α2) στο Τμήμα Φυλακών για απασχόληση κατά τα έτη 2021-23 αριθμού.

Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης επισημαίνεται, ότι κατά την πιο πάνω περίοδο, ενδεχομένως να προκύψουν περισσότερες ανάγκες απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για τα απαιτούμενα προσόντα, τα κριτήρια αξιολόγησης των υποψηφίων καθώς και άλλες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως www.mjpo.gov.cy και στην Επίσημη Εφημερίδα, ημερομηνίας 02.04.2021, τεύχος 5340, σελ.397.

Αιτήσεις από μέρους των ενδιαφερομένων θα πρέπει να υποβληθούν στο Ειδικό Έντυπο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως. Οι συμπληρωμένες αιτήσεις μαζί με τα δικαιολογητικά (σε ενιαίο αρχείο pdf) υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή αποστέλλονται μέσω του Ταχυδρομείου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως (Λεωφ. Αθαλάσσας 125, 1461 Λευκωσία) με συστημένη επιστολή, σε φάκελο, με την ένδειξη «Θέση Δεσμοφύλακα», ο οποίος θα φέρει ευδιάκριτη ταχυδρομική σφραγίδα ημερομηνίας, το αργότερο μέχρι τις 23 Απριλίου 2021.

Send this to a friend