Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Μεγάλες διαστάσεις προσέλαβε η αρχική υπόθεση ανεύρεσης ποσότητας ναρκωτικών βάρους περίπου ενός κιλού στη Λάρνακα το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, για την οποία συνελήφθησαν τρία άτομα, ηλικίας 52, 36 και 34 χρόνων.

Οι εξετάσεις της ΥΚΑΝ επεκτάθηκαν χθες το πρωί στην επαρχία Λεμεσού, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε νέα ποσότητα κάνναβης βάρους σχεδόν 19 κιλών!

Η μεγάλη ποσότητα των ναρκωτικών βρέθηκε σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο. Συγκεκριμένα, εντός του οχήματος εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 16 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 18 κιλών και 900 γραμμαρίων.

Η ΥΚΑΝ εκτιμά ότι απέτρεψε μεγάλο κοντραμπάντο ναρκωτικών κι εξάρθρωσε σπείρα που ασχολείτο συστηματικά με το εμπόριο κάνναβης στην εγχώρια αγορά.

Η σύλληψη του 34χρονου και του 36χρονου ήταν επεισοδιακή, αφού στην προσπάθεια τους να διαφύγουν συγκρούστηκαν με περιπολικά της αστυνομίας. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τόσο ο 34χρονος όσο και ένας αστυνομικός.

Το πρωί της Κυριακής και οι τρείς συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα προσωποκράτησης οκτώ ημερών.

 

 

Send this to a friend