Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Αναστάτωση σε γονείς και παιδιά από άγνωστο άνδρα που προσέγγισε μαθήτρια σε Δημοτικό της επαρχίας Λάρνακας
Αναστάτωση σε γονείς και παιδιά από άγνωστο άνδρα που προσέγγισε μαθήτρια σε Δημοτικό της επαρχίας Λάρνακας

Αναστάτωση σε γονείς και παιδιά από άγνωστο άνδρα που προσέγγισε μαθήτρια σε Δημοτικό της επαρχίας Λάρνακας

Ειρήνη Αντωνίου

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν τρεις μέρες, μετά το κτύπημα του τελικού κουδουνιού στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών Κ.Β.

Συγκεκριμένα ο άγνωστος άνδρας έγνεψε σε παιδί, προκειμένου αυτό να πάει προς το μέρος του, λέγοντας του να τον ακολουθήσει στο αυτοκίνητο για να μεταφέρουν βιβλία. Το παιδί δεν κινήθηκε προς το μέρος του άγνωστου, ενώ περίμενε τους γονείς του.

Για το περιστατικό επικοινώνησε μαζί μας η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του συγκεκριμένου σχολείου και σύμφωνα πάντα με τα όσα μας ανέφερε γνωστοποιεί ότι παρατηρήθηκαν τις τελευταίες μέρες ύποπτες κινήσεις αγνώστου αυτοκινήτου και προσώπου γύρω από το Σχολείο. Και ότι το άγνωστο άτομο πλησίασε παιδί του σχολείου, ζητώντας του να το ακολουθήσει να μεταφέρουν βιβλία στο σχολείο.

Προς καθησυχασμό γονέων και παιδιών, εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση για ενημέρωση αναφορικά με το συμβάν, ενώ παράλληλα στην ανακοίνωση προτρέπονται τα παιδιά να μην πλησιάζουν αγνώστους.

Η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία και διερευνά το περιστατικό, χωρίς όπως πληροφορούμαστε για την ώρα να υπάρξει είτε κάποια καταγγελία.

Ο σύνδεσμος γονέων του σχολείου παρακαλεί τους συνδημότες εάν παρατηρήσουν οτιδήποτε ύποπτο να ενημερώσουν άμεσα τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης στο τηλ 24804250 ή 24804251.

 

Send this to a friend