Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ψήφισμα για Αναστολή & Ακύρωση Απόφασης για μεταφορά του μικρού Λεωνίδα στις ΗΠΑ
Ψήφισμα για Αναστολή & Ακύρωση Απόφασης για μεταφορά του μικρού Λεωνίδα στις ΗΠΑ

Ψήφισμα για Αναστολή & Ακύρωση Απόφασης για μεταφορά του μικρού Λεωνίδα στις ΗΠΑ

Διαδικτυακό ψήφισμα αναρτήθηκε για Αναστολή και Ακύρωση της Απόφασης Οικογενειακού Δικαστηρίου για το μικρό Λεωνίδα ο οποίος μεταφέρεται στις ΗΠΑ από τον πατέρα του. 

Δημοσίευση

Απαιτούμε την Άμεση Αναστολή και Ακύρωση της Άδικης Απόφασης «ΠΛΗΓΗ» του Οικογενειακού Δικαστηρίου Πάφου, εις βάρος του
μικρού Λεωνίδα μόλις 4 χρονών και 3 μηνών!

Μια Μητέρα ζητά την βοήθεια σας για να σώσει το παιδί της Λεωνίδα από επερχόμενο βιασμό του τρυφερού ψυχισμού του. Μια μητέρα που διέφυγε από την συνεχή άσκηση ψυχοσωματικής βίας του πρώην συζύγου της και βιολογικού του πατέρα αντίστοιχα.

Και φθάνει στην Κύπρο μέσω καταφυγίου κακοποιημένων Μητέρων, όπου συγχρόνως εκδίδει Δικαστήριο των Η.Π.Α. Διατάγματα Προστασίας και των δύο τους, από την Βίαιη συμπεριφορά του συζύγου και «πατέρα» αγνώστου σήμερα στον μικρό Λεωνίδα.

Δεν χρειάζονται Αποδείξεις για τα Αυτονόητα, παρ’ ότι τις είχαμε και τις έχουμε και μάλιστα και από Ειδικό Επιστήμονα, για την διαπίστωση της συνήθους διαμονής του μικρού Λεωνίδα στην Κύπρο, αλλά μας αρνήθηκε το Δικαστήριο να τις υποβάλουμε και ενώ συνιστούν και Δικαστική γνώση, ωστόσο παραγνωρίστηκε.

Δεν χρειάζονται Αποδείξεις για τα Αυτονόητα, τα οποία επιβεβαιώνει και η Επιστήμη της Ψυχολογίας.

Ότι δηλαδή ένα μωρό μόλις 12 Μηνών δεν κατέχει συνειδητή μνήμη και αυτό σημαίνει ότι σήμερα ο μικρός Λεωνίδας δεν έχει καμμία ανάμνηση από τις Η.Π.Α. και αυτό σημαίνει για τον μικρό Λεωνίδα ότι το περιβάλλον του είναι εντελώς άγνωστο, όπως άγνωστος είναι και ο βιολογικός του πατέρας.

Δεν χρειάζονται Αποδείξεις για τα Αυτονόητα, τα οποία αντιλαμβάνεται ο κάθε άνθρωπος και για τα οποία ορίζει ο Νόμος και επιβάλλει η Νομολογία.

Ότι δηλαδή ένα μωρό μόλις 12 Μηνών, που φθάνει στην Κύπρο από τις Η.Π.Α. με την Μητέρα του (ούσα Επιστήμονας Ψυχολόγος) και διαμένει αδιαλείπτως και μόνιμα με συνειδητή μνήμη πια για 3 χρόνια και 3 μήνες στην Κύπρο, αναμφισβήτητα συνήθισε να διαμένει και να ζει στην Κύπρο, δηλαδή απέκτησε συνήθη διαμονή στην Κύπρο και μητρική γλώσσα την Ελληνική, την οποία μιλά άριστα!

Κατά συνέπεια πώς μπορεί να θεωρεί το δικαστήριο, ότι οι Η.Π.Α. είναι η συνήθης διαμονή του;;;

Απαιτούμε την Άμεση Αναστολή και Ακύρωση της Άδικης Απόφασης «ΠΛΗΓΗ» του Οικογενειακού Δικαστηρίου Πάφου, εις βάρος του μικρού Λεωνίδα μόλις 4 χρονών και 3 μηνών, γιατί η τυχόν υλοποίηση της Άδικης Απόφασης:

1. Παραγνωρίζει το Αυτονόητο δικαίωμα του μικρού Λεωνίδα να συνεχίσει να διαμένει στην συνήθη διαμονή του.

2. Βιάζει τον παιδικό ψυχισμό του μικρού Λεωνίδα, ο οποίος θα υποστεί Ανεξίτηλο βαθύ τραύμα – ΣΟΚ, με την βίαιη αποξένωση του από την Μητέρα του, καθώς και από τον παππού και την γιαγιά του, φίλους του και γενικότερα από το σύνηθες ανθρώπινο, σχολικό και φυσικό περιβάλλον στο οποίο διαμένει αδιαλείπτως, για το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος της μέχρι σήμερα τρυφερής ηλικίας του.

3. Βιάζει τον παιδικό ψυχισμό του μικρού Λεωνίδα, ο οποίος θα υποστεί Ανεξίτηλο βαθύ τραύμα – ΣΟΚ, με την βίαιη αποξένωση του από την Μητέρα του και επιβολή μετακίνησης του σε έναν άγνωστο βιολογικό πατέρα και σε ένα άγνωστο περιβάλλον από κάθε άποψη, στις Η.Π.Α..

4. Βιάζει τον παιδικό ψυχισμό του μικρού Λεωνίδα, με το στρεβλό και αδιανόητο και άδικα λανθασμένο σκεπτικό του δικαστηρίου, ότι θα είναι μια συνηθισμένη ανώδυνη μετάβαση του μικρού Λεωνίδα από την Μητέρα στον βιολογικό «πατέρα», στις Η.Π.Α. ωσάν να είναι στην διπλανή πόρτα ή χωριό, ωσάν να υφίσταται μια συνεχής και παράλληλη σχέση και επικοινωνία μεταξύ τους, ενώ είναι εν γνώσει του ότι δεν υπάρχει καθόλου σχέση και καμμία επικοινωνία για χρόνια, υπαιτιότητι του αγνώστου ουσιαστικά «πατέρα».

5. Έναν «πατέρα», ο οποίος τα τελευταία 3 χρόνια και 3 μήνες που ο μικρός Λεωνίδας διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, δεν μεριμνά και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τις στοιχειώδεις ανάγκες του και που τον είδε για πολύ λίγο πριν σχεδόν 1 χρόνο όταν παρουσιάστηκε για την δίκη.

6. Έναν «πατέρα», που ενώ δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τις στοιχειώδεις ανάγκες του για τόσα χρόνια, ενεργεί εκδικητικά και μόνον, για να αποξενώσει τον μικρό Λεωνίδα από την Μητέρα του, αδιαφορώντας για τις τραγικές και καταστρεπτικές συνέπειες του ψυχισμού του που επέρχονται.

7. Παραγνωρίζει το ποινικά βεβαρημένο και δικαστικά αποδεδειγμένο και παραδεδεγμένο μητρώο του βιολογικού πατέρα του μικρού Λεωνίδα, που ανακαλύφθηκε και αποκαλύφθηκε μετά την διαφυγή της Μητέρας του.

8. Παραγνωρίζει ότι ο μικρός Λεωνίδας είναι και Κύπριος Υπήκοος με Κυπριακό Διαβατήριο και Κυπριακό Πιστοποιητικό Γεννήσεως Κύπριου Πολίτη στο Εξωτερικό και περιορίζεται σκοπίμως μόνον στο Αμερικανικό Πιστοποιητικό Γεννήσεως, χαρακτηρίζοντας τον μόνον Αμερικανό Υπήκοο.

9. Παραγνωρίζει το γεγονός ότι τεχνηέντως δεν επετράπη στην Μητέρα του μικρού Λεωνίδα να καταθέσει την δική της ζωντανή μαρτυρία και αλήθεια των γεγονότων, πλην όμως, δεν υιοθετήθηκε ούτε η γραπτή της μαρτυρία ως αναντίλεκτη, ως νομικά αυτοδικαίως τεκμαίρεται.

10. Παραγνωρίζει και άλλα γεγονότα και τεκμήρια που θα εγερθούν κατά την Έφεση.

Μεγάλος αριθμός Ειδικών Επιστημόνων ο οποίος μεγαλώνει συνεχώς, υιοθετεί και συνυπογράφει επιστημονική θέση / γνώμη, που υποστηρίζει τους πιο πάνω λόγους.

Το ψήφισμα εδώ

Send this to a friend