Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΞΙΔΙ Τα πρώτα πακέτα διακοπών για Ελλάδα κι αλλού
Τα πρώτα πακέτα διακοπών για Ελλάδα κι αλλού

Τα πρώτα πακέτα διακοπών για Ελλάδα κι αλλού

Πασχαλινά και καλοκαιρινά πακέτα για διακοπές στα ελληνικά νησιά άρχισαν να διαφημίζουν τα τουριστικά γραφεία στην Κύπρο, προσβλέποντας ότι μέχρι τότε θα έχει προχωρήσει ομαλά το πρόγραμμα εμβολιασμών στις δύο χώρες και εκτιμώντας ότι η επιδημιολογική κατάσταση θα έχει βελτιωθεί. Ο εμβολιασμός στην Ελλάδα έχει λάβει την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Ελευθερία» και σκοπεύει στον εμβολιασμό, έως τον Ιούνιο, άνω του 60% του πληθυσμού.

Στην ιστοσελίδα του πρακτορείου Top Kinisis τα τουριστικά πακέτα αφορούν προς το παρόν τρεις προορισμούς, Ηράκλειο, Χαλκιδική και Ρόδο. Οι αναχωρήσεις για Ηράκλειο αρχίζουν από τις 5 Ιουλίου και οι τιμές είναι για 4 νύχτες, δυο άτομα σε ένα δωμάτιο, €858, με απευθείας πτήση προς Ηράκλειο.

Για 7 νύχτες το κόστος ανεβαίνει στα €1.100. Ταξίδι στην Χαλκιδική από τις 15 Ιουλίου, με 7 νύχτες διανυκτέρευση και απευθείας πτήση, για δυο άτομα, €1.298. Διακοπές με προορισμό τη Ρόδο, από τον Ιούλιο, για 4 νύχτες, για δυο άτομα, €798.

Για την περίοδο του Κατακλυσμού (21/6), διακοπές στη Μύκονο για τρεις νύχτες διανυκτέρευση για δυο άτομα, €1.030. Πέρα από την Ελλάδα, για τον Κατακλυσμό προσφέρεται ταξίδι στην Πράγα, για τρεις νύχτες διανυκτέρευση, για δυο άτομα, με τιμή €838.

Η εταιρεία, σε ανάρτησή της αναφέρει ότι η πλήρης επιστροφή των χρημάτων ισχύει όταν ακυρωθεί οποιοδήποτε οργανωμένο ταξιδιωτικό της πακέτο που είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα της ή στον ταξιδιωτικό της κατάλογο λόγω Covid-19. Στην περίπτωση που κάποιος ταξιδιώτης βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και του απαγορευτεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό, επίσης του επιστρέφονται τα χρήματα για την κράτηση.

Πέρα από τα ελληνικά νησιά, υπάρχουν ταξιδιωτικά γραφεία που προσφέρουν Πάσχα στην Πράγα. Στην ιστοσελίδα του Xenos Travel υπάρχει πακέτο με αναχώρηση στις 30 Απριλίου με 4 διανυκτερεύσεις, αεροπορικό εισιτήριο και τιμή από €549. Για όσους θέλουν Πάσχα σε πιο μακρινούς προορισμούς, το ταξιδιωτικό γραφείο προσφέρει ταξίδι στην Κούβα, εννέα μέρες και τιμή από €2.185.

Στην ιστοσελίδα Pluton Travel, ταξίδι στο Ντουμπάι διάρκειας 6 ημερών, με πέντε διανυκτερεύσεις, διατίθεται από €855. Για Πάσχα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα για 4 μέρες και τρεις διανυκτερεύσεις η τιμή είναι από €235. Υπάρχει και το πακέτο για Πάσχα στην Κέρκυρα, με απευθείας πτήση, 4 μέρες και τρεις διανυκτερεύσεις, με τιμή από €395. Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχει και πακέτο για Πάσχα στη Χίο, με τρεις διανυκτερεύσεις και τιμή από €495. Οι ίδιο προορισμοί προσφέρονται μέσω πακέτων και για την περίοδο του Κατακλυσμού.

Το τουριστικό γραφείο Gotours by Amathus έχει στα πακέτα του προορισμούς στην Ελλάδα για διακοπές το Πάσχα και το καλοκαίρι. Για Πάσχα στην Αθήνα, με 4 διανυκτερεύσεις, η τιμή αρχίζει από €189, στη Χίο για τρεις διανυκτερεύσεις από €439 και στο Ηράκλειο για 3 διανυκτερεύσεις από €179.

Στη Χαλκιδική, με αναχώρηση από τον Ιούλιο, με διανυκτέρευση επτά νύχτες, οι τιμές αρχίζουν από €549. Στο Ηράκλειο για επτά νύχτες διανυκτέρευση οι τιμές αρχίζουν από €379 και για την Σκιάθο από €429.

Send this to a friend