Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Σε έρευνα που έγινε χθες σε οικία 40χρονου στην επαρχία Λάρνακας από μέλη του ΤΑΕ και της ΥΚΑΝ Λάρνακας, σε συνεργασία με τον Κλάδο Κύνων, εντοπίστηκαν 35 φυσίγγια πιστολιού μία νάιλον συσκευασία που περιείχε 51 γραμμάρια κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεταμφεταμίνη καθώς και δύο μεταλλικά κουτιά που περιείχαν ίχνη κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεταμφεταμίνη.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις. Ο 40χρονος συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστήριο.

 

Περίπτερο στη Δρομολαξιά και αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο δίπλα του υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές από πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα.
Από τη πυρκαγιά το περίπτερο και ο εξοπλισμός του υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές καθώς και το όχημα. Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται από την Αστυνομία ενώ τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

 

Εξάλλου Νεαρός, ηλικίας 26 ετών, έχασε το Σάββατο τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με άλλη μοτοσικλέτα, στον εκδρομικό χώρο της Κοινότητας Κόρνου.

Όπως φάνηκε από τις εξετάσεις της Αστυνομίας η σύγκρουση έγινε λόγω του υψόμετρου της περιοχής αφού οι δύο οδηγοί, δεν αντιλήφθηκαν ο ένας τον άλλο με αποτέλεσμα οι δύο μοτοσικλέτες να συγκρουστούν μετωπικά».

Από τη σύγκρουση «οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου και παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, ο 26χρονος απεβίωσε. Ο δεύτερος νεαρός, ηλικίας 27 ετών, φέρει κάταγμα στο πόδι και άλλα τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

 

Και να κλείσουμε με μια ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, το οποίο γνωστοποιεί ότι προγραμματίσθηκε η εκτέλεση βολών από Μονάδες της Εθνικής Φρουράς, στο Πεδίο Βολής Κιτίου, σήμερα, αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα. Συγκεκριμένα σήμερα θα πραγματοποιηθούν βολές πυραύλων αρμάτων και στις 30 και 31 αντιαεροπορικές βολές.
Το Υπουργείο Άμυνας καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί.

 

Send this to a friend