Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ Ζητείται προσωπικό στην Kition Ocean για το Λιμάνι Λάρνακας
Ζητείται προσωπικό στην Kition Ocean για το Λιμάνι Λάρνακας

Ζητείται προσωπικό στην Kition Ocean για το Λιμάνι Λάρνακας

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Ανοίγουν τον ερχόμενο μήνα τα νέα γραφεία της κοινοπραξίας Kition Ocean Holdings στο λιμάνι Λάρνακας, με τις διεργασίες να μπαίνουν στην τελική ευθεία, όσον αφορά τον σχεδιασμό και την έναρξη των πρώτων κατασκευαστικών έργων στο πλαίσιο του μεγαλεπήβολου έργου της ενιαίας ανάπτυξης λιμανιού και μαρίνας.

Μιλώντας στο InBusinessNews, ο διευθύνων σύμβουλος της Kition Ocean Holdings Πάνος Αλεξάνδρου, δήλωσε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα η κοινοπραξία θα αρχίσει το τελικό στάδιο σχεδιασμού του έργου, ενώ παράλληλα ξεκίνησε και η διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν όσον αφορά την στελέχωση νευραλγικών θέσεων εργασίας.

Σύμφωνα με τον κ. Αλεξάνδρου, στόχος είναι όπως εντός του επόμενου τριμήνου να πληρωθούν όλες οι βασικές θέσεις της εταιρείας, ώστε στη συνέχεια να οργανωθούν και τα διάφορα τμήματα. Ειδικότερα, σε πρώτη φάση θα χρειαστούν γύρω στα 15 άτομα που θ’ απαρτίζουν το διοικητικό προσωπικό, ενώ άλλα 15 άτομα θα χρειαστούν για την πλήρωση του διευθυντικού προσωπικού.

Σε μεταγενέστερο στάδιο θ’ αρχίσει η πρόσληψη και των υπολοίπων υπαλλήλων, με στόχο μέχρι το τέλος του 2021 να εργοδοτηθούν 60-70 άτομα στην Kition Ocean Holdings.

Όσον αφορά τις ξένες εταιρείες που θα έλθουν στην Κύπρο για τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια και τα ξενοδοχεία που συμπεριλαμβάνονται στην επένδυση, ο κ.Αλεξάνδρου είπε ότι οι συζητήσεις θα αρχίσουν σε ορίζοντα οκτώ με εννέα μηνών.

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Kition Ocean Holdings, σε πρώτο στάδιο θα οργανωθούν συνεντεύξεις με το υφιστάμενο προσωπικό της Αρχής Λιμένων, ώστε να διαφανεί ο αριθμός των εργαζομένων που θα θελήσουν να παραμείνουν στις θέσεις τους και ν’ αξιοποιηθούν από την κοινοπραξία.

Σε δεύτερο στάδιο θα αρχίσει η αναζήτηση νέου προσωπικού, που κατά προτίμηση θα είναι κάτοικοι της περιοχής Λάρνακας. Εξήγησε ότι τα άτομα που θα προσληφθούν στην κοινοπραξία θα πρέπει να μιλούν άπταιστα ελληνικά και αγγλικά και να διαθέτουν κάποια σχετική εμπειρία με την θέση που θα διεκδικήσουν.

Σε μεταγενέστερο στάδιο θα προσληφθεί και προσωπικό με μειωμένη εμπειρία. Όσοι ενδιαφέρονται να εργοδοτηθούν στην Kition Ocean Holdings, θα πρέπει να επικοινωνούν με τα γραφεία της εταιρείας και να στέλνουν τα βιογραφικά τους στο: [email protected].

 

Send this to a friend