Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Σταμάτησαν προσωρινά οι εργασίες στο υπό κατασκευή έργο της νέας δημοτικής αγοράς, στη Λάρνακα.

Το εργατικό προσωπικό της κατασκευαστικής εταιρείας, η οποία ανέλαβε το έργο, κατήλθε από χθες το πρωί σε απ’ αόριστόν απεργία, σε παγκύπρια βάση, διαμαρτυρόμενο για το γεγονός ότι δεν του έχουν καταβληθεί οι μισθοί Φεβρουαρίου, ενώ σύμφωνα μ’ εκπροσώπους των συντεχνιών, εκκρεμεί η καταβολή στους εργάτες κι άλλων ωφελημάτων.

Τα έργα στη δημοτική αγορά της Λάρνακας βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και αναμένεται ότι τις προσεχείς εβδομάδες, εφόσον εξευρεθεί η χρυσή τομή και οι εργάτες επιστρέψουν στη δουλειά τους, το έργο θα παραδοθεί στο δήμο της πόλης.

 

Η Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου Λάρνακας ανακοινώνει ότι πέραν των άλλων ελέγχων, αυξάνονται και οι έλεγχοι των υποστατικών με χώρους εστίασης, που αναμένονται να επαναλειτουργήσουν σύντομα.
Ταυτόχρονα ελέγχεται η τήρηση των μέτρων πρόληψης για την μετάδοση του κορωνοϊού.

Ο Δήμος Λάρνακας ζητά την συνεργασία των κατόχων των υποστατικών με χώρους εστίασης, για να κυλίσουν όλα ομαλά, τόσο για την προστασία της Δημόσιας Υγείας όσο και για την επανεκκίνηση των επιχειρήσεων τους.

Το Ζηνώνειο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Λάρνακας, διοργανώνει σήμερα στις 7.00 το βράδυ, την 10η διάλεξη του με θέμα «Κτίζοντας τον εγκέφαλο: ένα ταξίδι ανακαλύψεων και προκλήσεων». Εισηγήτρια η Μαρία Τσιάρλη, Ειδική Επιστήμονας, στο Τμήμα Βιολογικών Επιστημών. Συντονιστής ο Δρ. Πάτερ Δημήτριος Μαππούρας.

Send this to a friend