Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Εννέα σημεία για rapid test την Τρίτη στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο
Εννέα σημεία για rapid test την Τρίτη στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Εννέα σημεία για rapid test την Τρίτη στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Τρίτη το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid test αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν εννέα σημεία δειγματοληψίας και τέσσερα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα στην Λάρνακα σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 08:30 μέχρι τις 17:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, στην αίθουσα Πνευματικού Κέντρου «Αγίου Σάββα» στα Λειβάδια, στην εκκλησία Αποστόλου Βαρνάβα στην περιοχή Κρασιά, στο οίκημα του Σωματείου «Ερμής Αραδίππου», στην Αραδίππου, στην εκκλησία Τιμίου Προδρόμου (καινούργια εκκλησία) στη Δρομολαξιά, στο Παλαιό παντοπωλείο Ξυλοτύμπου και στο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου (στεγασμένος χώρος στάθμευσης).

Σημείο δειγματοληψίας θα λειτουργεί επίσης από τις 08.00 μέχρι τις 16.30 στην Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου (χώρος καφετέριας FCG).

Στην επαρχία Αμμοχώστου τα κέντρα δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 08:30 μέχρι τις 17:30, στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, στον χώρο στάθμευσης του Επαρχιακού Κτηματολογίου Αμμοχώστου, στο Παραλίμνι, στο Σωματείο «Ονήσιλλος» στη Σωτήρα και στο Κέντρο Ενηλίκων Δερύνειας.

Send this to a friend