Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Οκτώ σημεία για rapid test τη Δευτέρα στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο
Οκτώ σημεία για rapid test τη Δευτέρα στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Οκτώ σημεία για rapid test τη Δευτέρα στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν οκτώ σημεία δειγματοληψίας και τέσσερα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα στην Λάρνακα σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 08:00 μέχρι τις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας  και στην αίθουσα Πνευματικού Κέντρου «Αγίου Σάββα» στα Λειβάδια.

Σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν επίσης από τις 08:30 μέχρι τις 17:30 στην εκκλησία Αποστόλου Βαρνάβα στην περιοχή Κρασιά, στο οίκημα του Σωματείου «Ερμής Αραδίππου» στην Αραδίππου, στο παλαιό Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης (Οδός Αρμονίας 1), στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κιτίου και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοφάγου.

Στην επαρχία Αμμοχώστου τα κέντρα δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν από τις 08:30 μέχρι τις 17:30, στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, στον χώρο στάθμευσης του Επαρχιακού Κτηματολογίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, στην Εκκλησία Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρους.

Send this to a friend