Home ΛΑΡΝΑΚΑ Άρχισε τη λειτουργία της στον Άγιο Θεόδωρο η τοπική αγορά του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας (φώτο)
Άρχισε τη λειτουργία της στον Άγιο Θεόδωρο η τοπική αγορά του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας (φώτο)

Άρχισε τη λειτουργία της στον Άγιο Θεόδωρο η τοπική αγορά του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας (φώτο)

Ειρήνη Αντωνίου

Με αρκετό ενδιαφέρον και προσέλευση κόσμου, άνοιξε χθες τις πύλες της, η τοπική αγορά που δημιούργησαν μέλη του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στον Άγιο Θεόδωρο.

Από νωρίς το πρωί και καθόλη τη διάρκεια της λειτουργίας της, στην τοπική αγορά κατέφθαναν μαζικά πολίτες, για να στηρίξουν τους παραγωγούς και να προμηθευτούν φρέσκα προϊόντα κατευθείαν από τον παραγωγό.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναιών Υπαίθρου Άννα Κοσμά, δήλωσε στο LarnakaOnline ότι “όταν ένα όνειρο γίνεται όραμα και τέλος πραγματικότητα που υιοθετείται και αγκαλιάζεται από πολλούς δικαίως να νιώθεις περηφάνια και χαρά. Η σκληρή και οργανωμένη δουλειά σχεδόν 2 χρόνων, επιτέλους ξεκίνησε να αποδίδει με την έναρξη της Τοπική Αγορά Παραγωγών Λάρνακας.
Η λειτουργία της Τοπικής Αγοράς στηρίζει έμπρακτα τους γεωργούς – παραγωγούς και μεταποιητές μικρών μονάδων της υπαίθρου μας.

Το πρώτο στάδιο λειτουργίας έγινε με τη συμμετοχή 10 παραγωγών, στο δεύτερο στάδιο λειτουργίας θα συμμετέχουν ακόμα 7 – 10 παραγωγοί”.

Η Τοπική Αγορά Παραγωγών Λάρνακας θα λειτουργεί κάθε Κυριακή στον υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεων του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου στον Άγιο Θεόδωρο από τις 9 μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

 

Send this to a friend