Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Οκτώ σημεία για rapid tests την Κυριακή στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο
Οκτώ σημεία για rapid tests την Κυριακή στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Οκτώ σημεία για rapid tests την Κυριακή στη Λάρνακα, τέσσερα στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα, Κυριακή, το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν οκτώ σημεία δειγματοληψίας και τέσσερα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα στην Λάρνακα σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 19:30 το απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού και στην αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Αγίου Σάββα στα Λειβάδια.

Από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 19:30 το απόγευμα σημείο δειγματοληψίας θα λειτουργεί στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας.

Από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν  στην εκκλησία Αποστόλου Βαρνάβα στην περιοχή Κρασιά, στο οίκημα του Σωματείου Ερμής Αραδίππου στην Αραδίππου, στην Εκκλησία Τιμίου Προδρόμου στην Δρομολαξία (καινούργια εκκλησία), στον στεγασμένο χώρο στάθμευσης του Δημοτικού Μεγάρου Αθηένου και στο οίκημα Παλαιού Παντοπωλείου Ξυλοτύμπου.

Στην επαρχία Αμμοχώστου θα λειτουργήσουν σήμερα τέσσερα σημεία δειγματοληψίας. Οι δειγματοληψίες θα διενεργούνται από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, στον χώρο στάθμευσης του Επαρχιακού Κτηματολογίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, στο Σωματείο Ονήσιλος Σωτήρας και στο Κέντρο Ενηλίκων Δερύνειας.

Send this to a friend