Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δέκα σημεία για rapid tests το Σάββατο στη Λάρνακα
Δέκα σημεία για rapid tests το Σάββατο στη Λάρνακα

Δέκα σημεία για rapid tests το Σάββατο στη Λάρνακα

Συνεχίζεται σήμερα, Σάββατο, το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού. Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δέκα σημεία δειγματοληψίας.

Συγκεκριμένα στην Λάρνακα σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 19:30 το απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού και στην αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Αγίου Σάββα στα Λειβάδια.

Από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 17:30 το απόγευμα σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας, στην εκκλησία Αποστόλου Βαρναβα στην περιοχή Κρασα, στο οίκημα του σωματείου Ερμής Αραδίππου στην Αραδίππου, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Σκαρίνου, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ζυγίου, στο Κοινοτικό Ιατρείο Κόρνου, στον υπόγειο χώρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορμήδειας και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολιών.

Επιπρόσθετα, θα λειτουργήσει μονάδα δειγματοληψίας προς διευκόλυνση των εκπαιδευτικών και του προσωπικού των Δημοτικών Σχολείων, στο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς (ΚΒ) Μιχαλάκη Παρίδη από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.

Send this to a friend