Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Χρίστου δεν «βλέπει» την Ανόρθωση για πρωτάθλημα
Ο Χρίστου δεν «βλέπει» την Ανόρθωση για πρωτάθλημα

Ο Χρίστου δεν «βλέπει» την Ανόρθωση για πρωτάθλημα

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Παρασκευάς Χρίστου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ και ανάμεσα σε άλλα, έκανε τη δική του εκτίμηση για τον πρωταθλητή.

Αναλυτικά: 

Για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια: «Έχουμε ένα παιχνίδι των αιώνιων αντιπάλων. Είναι ξεχωριστό γιατί έχουμε τη σημασία του κυπέλλου. Στο κύπελλο είναι διαφορετικό γιατί έχει να κάνει και το πάθος των παικτών και πόσο το θέλουν. Θα δήξει στο παιχνίδι ποια ομάδα το θέλει περισσότερο. Θα ξεχωρίσουν νομίζω η δύναμη και η τακτική. Νομίζω θα είναι ισορροπημένο και δύσκολα μπορείς να προβλέψεις τον νικητή».

Ποια είναι τα κίνητρα των παικτών: «Οι ποδοσφαιριστές έχουν αρκετά κίνητρα αλλά δυστυχώς δεν έχουν τους φίλαθλους στο πλευρό τους. Το γήπεδο σήμερα θα ήταν γεμάτο. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το σημερινό παιχνίδι».

Αν θα υπάρξει σκοπιμότητα: «Σίγουρα θα υπάρξει σκοπιμότητα, αφού είναι δύο τα παιχνίδια κυπέλλου. Το πρώτου τους μέλημα είναι να κρατήσουν το μηδέν πίσω».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι ο μοναδικός τρόπος το κύπελλο για να βγει Ευρώπη και πρέπει να υπερβάλει εαυτό. Πρέπει να σώσουν τη χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούν να κάνουν. Ξέρει την Ομόνοια και πρέπει να βρει τους τρόπους να την κερδίσει».

Για την Ομόνοια: «Και για την Ομόνοια είναι μεγάλο το κίνητρο αφού θέλει να κάνει νταμπλ φέτος. Μετά τις αρχές Νοεμβρίου, δεν έχει χάσει παιχνίδι και είναι η σταθερή ομάδα στο πρωτάθλημα μας».

Ποιος θα κάνει τη διαφορά: «Ο παίκτης που ξεχωρίζει για την Ομόνοια είναι ο Λέζιακς, ασχέτως αν δεν σκοράρει. Και ο Τσέποβτις που από την ημέρα που ήρθε σκοράρει συνεχώς. Ο ΑΠΟΕΛ έχει αρκετούς παίκτες κλειδιά, το θέμα είναι να το δείξουν στο παιχνίδι».

Για τον Μπεργκ και τον Πουρσαϊτίδη: «Ο κύριος Μπεργκ έδειξε ότι είναι μετρημένος και έκανε κάτι πρωτόγνωρο στην Ομόνοια, κάτι που δεν ξανάγινε στην ιστορία της Ομόνοιας. Αναφέρομε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη ο Πουρσαϊτίδης ήταν συμπαίκτης μου, είναι φίλος μου και νομίζω ότι αν τον αφήσουν να δουλέψει θα δείξει έργο».

Για την μάχη του τίτλου: «Διεκδικούν το πρωτάθλημα τέσσερεις ομάδες και νομίζω θα παραμείνει μεγάλος ο ανταγωνισμό μέχρι το τέλος. Ομόνοια, Απόλλων και ΑΕΛ θα μείνουν μέχρι τέλους νομίζω».

LarnakaOnline Sports

Send this to a friend