Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Γερές βάσεις για πρόκριση η Ανόρθωση! (βίντεο)
Γερές βάσεις για πρόκριση η Ανόρθωση! (βίντεο)

Γερές βάσεις για πρόκριση η Ανόρθωση! (βίντεο)

Παρά το γεγονός ότι η Ανόρθωση ήταν το μεγάλο φαβορί στο παιχνίδι και την πρόκριση με την Καρμιώτισσα, όμως η ομάδα του Κετσπάγια έθεσε γερές βάσεις για πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. 

Η “Κυρία” νίκησε με 2-1 την Καρμιώτισσα στο “Στέλιος Κυριακίδης” και πήρε ένα μεγάλο προβάδισμα για τον επαναληπτικό στο “Αντώνης Παπαδόπουλους”.

Στο πρώτο μέρος η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που κυκλοφορούσε την μπάλα και πέτυχε γκολ στο 20′ με τον Μίχα, ενώ στην συνέχεια δεν υπήρξαν άλλες φάσεις στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο μέρος η Ανόρθωση έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 56′ με τον Χριστοφή σε κενή εστία να μην σκοράρει και στο 61′ η Καρμιώτισσα μετά από ασταθές απόκρουση του Τζουρ, ο Χέρκοβιτς έκανε το 1-1.

Από εκεί και πέρα η Ανόρθώση έψαξε το δεύτερο γκολ, έχασε ευκαιρίες, με τον Κίττο να κάνει καλές επεμβάσεις, όμως στο 90+1 με μία σέντρα στην άμυνα της Καρμιώτισσας, η μπάλα χτύπησε στον Στυλιανού και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1 για την Ανόρθώση.

Έτσι οι παίκτες του Κετσπάγια έφυγαν με τη νίκη από την Πάφο.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Κίττος, Μπαράνοφ, Ρόμο (88΄Παχίπης) Μ.Σάσι (46΄Ι.Σάσι) Χριστοφή, Χατζηβασίλης, Χρίστου, Bαλέντε, Χέρσκοβιτς, Ρέινολτς, Νεοφύτου (5΄Στυλιανού)

Στον πάγκο: Παπλωματάς, Στυλιανού, Παχίπης, Μπουμπακάρι, Μπαργκάν, Κωμοδίκης, Ι.Σάσι, Σάββα, Καψός.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τζουρ, Γκαλίτσιος, Κ.Αρτυματάς, Νταουσβίλι, Μανιάς (62΄Κβιλιτάια) Μίχα, Καλτσάς (46΄Αμπαρτζουμιάν)  Μπουσουλάζιτς (61΄Χουσμπάουερ) Ρισβάνης (46΄Βργκοτς)  Μαργκάσα, Χριστοφή.

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Π.Αρτυματάς, Κορέια, Πηλέας, Αμπαρτζουμιάν, Βγκοτς, Κβιλιτάια, Χουσμπάουερ, Κορρέα.

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
VAR: Σωτηρίου Λούκας
AVAR:Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργίου Ανδρέας

LarnakaOnline Sports

Send this to a friend