Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Το Ανοικτό Σχολείο του Δήμου Λάρνακας παρασκευάζει «Πουρέκκια με την αναρή»
Το Ανοικτό Σχολείο του Δήμου Λάρνακας παρασκευάζει «Πουρέκκια με την αναρή»

Το Ανοικτό Σχολείο του Δήμου Λάρνακας παρασκευάζει «Πουρέκκια με την αναρή»

Το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 6.45 το απόγευμα μαγειρεύει ζωντανά/live «Πουρέκκια με την αναρή» μέσω του Facebook Page του Σχολείου.

Ο Σεφ του Ανοικτού Σχολείου Βαγγέλης Καλούδης, σε συνεργασία με τον Σεφ Πανίκκο Παναγιώτου, θα μας δείξουν πως να παρασκευάσουμε και πως να ψήσουμε το παραδοσιακό κυπριακό έδεσμα «πουρέκκια με την αναρή», το οποίο καταναλώνεται την Τσικνοπέμπτη και όλη την εβδομάδα της Τυρινής/Τυροφάγου (η εβδομάδα που προηγείται Δευτέρα της Καθαράς) στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια του live οι ομάδες Μαγειρικής του Σχολείου, θα παρασκευάζουν τα δικά τους πουρέκκια μέσω zoom μαζί με τους Σεφ μας από το σπίτι τους.

Για όσους λοιπόν θα ήθελαν να φτιάξουν μαζί μας «πουρέκκια», επισυνάπτεται η συνταγή, ώστε να ετοιμάσουν τα υλικά τους και να συνδεθούν μαζί μας την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 6.45 το απόγευμα πατώντας στο Facebook Page του Σχολείου:

https://www.facebook.com/anoiktosxoleio.dimoularnakas.

Μετά την ολοκλήρωση της συνταγής όσοι επιθυμούν, μπορούν να αποστείλουν φωτογραφίες από τα «πουρέκκια» τους, στο viber 99817979 και στο email: [email protected].

Send this to a friend