Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021 Παντελής Ποιητής: «Γιατί η ομορφιά της Λάρνακας και οι δυναμικές που κρύβει, είναι δύναμη για ολόκληρη την Κύπρο»(ΒΙΝΤΕΟ)
Παντελής Ποιητής: «Γιατί η ομορφιά της Λάρνακας και οι δυναμικές που κρύβει, είναι δύναμη για ολόκληρη την Κύπρο»(ΒΙΝΤΕΟ)

Παντελής Ποιητής: «Γιατί η ομορφιά της Λάρνακας και οι δυναμικές που κρύβει, είναι δύναμη για ολόκληρη την Κύπρο»(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παντελής Ποιητής*, υποψήφιος βουλευτής ΔΗΣΥ Λάρνακας δημοσίευσε στην σελίδα του ένα φιλμάκι “αφύπνισης” προς τον κόσμο της Λάρνακας με τίτλο «Απο την Λάρνακα για την Κύπρο».

«Εν έχει τίποτε στη Λάρνακα», μια φράση που ακούγεται συχνά ακομά και απο τους ίδιους του κατοίκους της πόλης. Μια ατάκα που όσοι ζούμε στη Λάρνακα, σίγουρα την έχουμε ακούσει για μια σειρά από περιπτώσεις. Είτε αυτό είναι για ευκαιρίες εργοδότησης, είτε για φοίτηση, είτε για διασκέδαση.

Ο Παντελής με αυτό το βίντεο έρχεται να θυμίσει σε όλους οτι η Λάρνακα έχει πολλούς θυσαυρούς που δυστυχώς ανακαλύφθηκαν εν μέσω πανδημίας. Όπως αναφέρει και ο ίδιος «Συχνά δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας, υποτιμώντας έτσι τις πραγματικές δυναμικές της Λάρνακας. Της νέας δεκαετίας που ήδη ξεκίνησε.»

Δείτε το βίντεο:

Δημοσιεύτηκε από Pantelis A. Poetis στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021

 

*Ο Παντελής είναι ο νεότερος υποψηφίος βουλευτής του ΔΗΣΥ. Προκείται για δραστήριο μέλος της κοινωνίας και του ΔΗΣΥ αφού επιτελεί ως μέλος του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος ως αναπληρωτής Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων.

Send this to a friend