Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Παρενοχλήσεις/Κύπρος: Έξι καταγγελίες στον Αθλητισμό
Παρενοχλήσεις/Κύπρος: Έξι καταγγελίες στον Αθλητισμό

Παρενοχλήσεις/Κύπρος: Έξι καταγγελίες στον Αθλητισμό

Στο δρόμο που χάραξε η Άντρη Ελευθερίου, η οποία έσπασε τη σιωπή της οδεύουν κι άλλες αθλήτριες στην Κύπρο.

Η Άντρη Ελευθερίου κατονόμασε παράγοντα στον χώρο του αθλητισμού ως τον άνθρωπο που σύμφωνα με την καταγγελία προχώρησε σε παρενόχληση. Ο εν λόγω παράγοντας κατέθεσε χθες Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive δεν παραδέχθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση ενώ φέρεται παράλληλα να αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται από πλευράς της Άντρης Ελευθερίου.

Εντωμεταξύ μετά την καταγγελία της αθλήτριας άλλες 4 αθλήτριες από τον χώρο του στίβου προχώρησαν σε καταγγελίες για παρενόχληση. Και οι 4 καταγγελίες αφορούν το ίδιο πρόσωπο. Υπενθυμίζεται ότι μετά τις καταγγελίες Ελευθερίου το φως της δημοσιότητας είδε ξανά υπόθεση κακοποίησης στον χώρο της καλαθόσφαιρας η οποία είχε καταγγελθεί το 2016.

Όπως ενημερώνεται το SigmaLive και οι δυο υποθέσεις (της Ελευθερίου και των γυναικών του στίβου) βρίσκονται σε τελικό στάδιο αφού κατέθεσαν και οι δυο οι οποίοι κατονομάστηκαν σε καταγγελίες. Ακολούθως οι ανακριτές θα συμπληρώσουν τους φακέλους των υποθέσεων και θα αναμένουν περαιτέρω οδηγίες για ενέργειες από τη Νομική Υπηρεσία η οποία θα έχει και τον τελικό λόγο.

Πηγή: SigmaLive 

Send this to a friend