Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Ξύπνησε μετά από 50 μέρες ο μικρός Παναγιώτης – Η έκκληση της μητέρας του για να επιστρέψει Κύπρο
Ξύπνησε μετά από 50 μέρες ο μικρός Παναγιώτης – Η έκκληση της μητέρας του για να επιστρέψει Κύπρο

Ξύπνησε μετά από 50 μέρες ο μικρός Παναγιώτης – Η έκκληση της μητέρας του για να επιστρέψει Κύπρο

Μητέρα 7χρονου παιδιού, μέσω του OMEGA και της εκπομπής “Έλα να δεις”, ζητά βοήθεια για να μπορέσει να φέρει τον μικρό Παναγιώτη πίσω στην Κύπρο και να εξοπλίσει κατάλληλα το δωμάτιο του σπιτιού με τα εξειδικευμένα μηχανήματα για οξυγόνο.

Όπως εξηγεί η κυρία Μαρία Θρασυβούλου, ο Γολγοθάς ξεκίνησε στις 24 Νοεμβρίου με ένα απλό βήχα ο οποίος εξελίχθηκε σε νοσηλεία στο νοσοκομείο της Λάρνακας. Χωρίς προηγούμενα θέματα υγείας αυτή η ασθένεια κτύπησε την πόρτα του 7χρονου Παναγιώτη με αποτέλεσμα να μεταφέρεται από το ένα νοσοκομείο στο άλλο.

Στο νοσοκομείο Λευκωσίας διασολυνώθηκε λόγω του ότι δεν οξυγονωνόταν  σωστά ενώ μέχρι το βράδυ το παιδί μπήκε σε καταστολή. Από εκεί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Ισραήλ από τις 29 Νοεμβρίου στο οποίο ο Παναγιώτης έμεινε 50 μέρες σε καταστολή χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε διάγνωση.

Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει στο 7χρονο αγοράκι τραχειοτομή, ώστε να μπορέσει να αποσυνδεθεί από τον αναπνευστήρα και να ξυπνήσει από την καταστολή.

“Χρειάζεται κατά την διάρκεια όλης της νύχτας τον αναπνευστήρα και κάποιες ώρες την ημέρα”, δήλωσε η μητέρα του Παναγιώτη.

“Όταν θα έρθει η ώρα να επιστρέψουμε πίσω, θα νοσηλευτεί για κάποιο διάστημα στο Μακάρειο και όταν θα είναι όλα έτοιμα στο σπίτι με τα απαραίτητα μηχανήματα και τους αποστειρωμένους χώρους τότε θα πάμε εκεί”, συνέχισε η Μαρία Θρασυβούλου, μητέρα του 7χρονου αγοριού.

Η Μαρία Θρασυβούλου κάνει  έκκληση στον κόσμο για οικονομική στήριξη ώστε να βοηθήσει να φτιαχτεί το ειδικό δωμάτιο με τα απαραίτητα μηχανήματα που χρειάζεται ο μικρός Παναγιώτης.

Υπάρχει ωστόσο έγκριση για άδεια εράνου στο όνομα “Αγκαλιάζω με αγάπη”. Σε περίπτωση κατάθεσης πρέπει να γραφτεί ότι είναι για τον Παναγιώτη στον αριθμό λογαριασμού 357034705742.

Iban: CY39 0020 0195 0000 3570 3470 5742

Δείτε τα όσα είπε η μητέρα του μικρού Παναγιώτη στην εκπομπή εδώ

Πηγή : Omega

Send this to a friend