Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: Οδηγούσε χωρίς πινακίδες και υπό επήρεια ναρκωτικών -Στην κατοχή του μέχρι και όπλο
Λάρνακα: Οδηγούσε χωρίς πινακίδες και υπό επήρεια ναρκωτικών -Στην κατοχή του μέχρι και όπλο

Λάρνακα: Οδηγούσε χωρίς πινακίδες και υπό επήρεια ναρκωτικών -Στην κατοχή του μέχρι και όπλο

Η Αστυνομία διερευνά αδικήματα οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών, κατοχής αμφίστομου μαχαιριού, κατοχής επιθετικού οργάνου και μεταφοράς κυνηγετικού όπλου, εναντίον 39χρονου κάτοικου επαρχίας Λάρνακας.

Γύρω στις 4:30 το απόγευμα χθες, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου ανέκοψαν για έλεγχο όχημα, χωρίς πινακίδες εγγραφής, το οποίο οδηγούσε το πιο πάνω πρόσωπο.

Στον 39χρονο, ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφάλειας, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με τελική ένδειξη 89μg% αντί για 22μg%, που είναι το επιτρεπόμενο από τον Νόμο όριο, καθώς επίσης και ναρκοτέστ με θετικό αποτέλεσμα. Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του εντοπίστηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα μαχαίρι το οποίο κατέληγε σε μυτερή άκρη και ένα ρόπαλο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Να σημειωθεί ότι, κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν επίσης 18 ζευγάρια παπούτσια και δύο κούτες τσιγάρα τα οποία παραλήφθηκαν από Λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων και η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με την καταβολή του χρηματικού ποσού των €160.

Ο 39χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα που προέκυψαν εναντίον του, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου διερευνά την υπόθεση.

Send this to a friend