Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εξήγγειλαν και επίσημα οι πρώτοι τρεις του ΔΗΣΥ Λάρνακας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Εξήγγειλαν και επίσημα οι πρώτοι τρεις του ΔΗΣΥ Λάρνακας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εξήγγειλαν και επίσημα οι πρώτοι τρεις του ΔΗΣΥ Λάρνακας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησαν οι εξαγγελίες των υποψηφιοτήτων για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2021 στον ΔΗΣΥ Λάρνακας.
Μέχρι στιγμής έχουν επίσημα εξαγγείλει την υποψηφιότητα τους η κυρία Άννα Κοσμά, ο κύριος Πρόδρομος Αλαμπρίτης και ο κύριος Ανδρέας Τταουξιής.

Η κυρία Κοσμά έχει εξαγγείλει εδώ και μήνες την υποψηφιότητά της ενώ οι δύο κύριοι το έπραξαν τις τελευταίες ημέρες.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν την εξάδα του ΔΗΣΥ Λάρνακας αναμένεται να συμπληρώσουν η Αντιπρόεδρος του κόμματος και Βουλεύτρια κυρία Αννίτα Δημητρίου, ο κύριος Μάκης Γεωργίου και ο κύριος Παντελής Ποιητής.

Αναλυτικά οι εξαγγελίες των πρώτων υποψηφίων :

Άννα Κοσμά :

Αγαπητές συμπολίτισσες , αγαπητοί συμπολίτες.

Ανακοινώνω και σας γνωστοποιώ την υποψηφιότητα μου στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με το  ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού για την πόλη και επαρχία της Λάρνακας.

Θέλω να αγωνιστώ με πάθος για την ανάπτυξη της πόλης και της επαρχίας μας.
Θέλω να υπηρετήσω εσάς και τον τόπο μας.

Μετά από αρκετά χρόνια συμμετοχής μου στα κοινά πιστεύω πως ήλθε η ώρα, μαζί με σας, εφόσον με εμπιστευθείτε να εκλεγώ στη βουλή μας, να συμβάλω μέσα από την κεντρική πολιτική σκηνή να πάμε τον τόπο μας κι άλλο μπροστά , με συνέπεια, αξιοπιστία, ειλικρίνεια και ήθος.

Σήμερα ξεκινά για εμένα και την ομάδα μου ένα όμορφο ταξίδι με πολλές συζητήσεις, συναντήσεις και συνεργασία μαζί σας, ώστε όλοι μαζί να καταρτίσουμε το σχέδιο μας και να εντοπίσουμε τις επιθυμίες σας για την επόμενη ημέρα η οποία θα είναι ακόμα πιο απαιτητική σε ένα σύνθετο περιβάλλον, μέσα στο οποίο τη θέση της πόλης, της επαρχίας μας και της Κύπρου καλούνται να καθορίσουν άνθρωποι με γνώσεις και πίστη σε ένα καλύτερο αύριο με πρόοδο και ευημερία.

Ζητώ τη στήριξη σας σε αυτό το ταξίδι μας τόσο σε εμένα προσωπικά όσο και στο συνδυασμό μας το Δημοκρατικό Συναγερμό του οποίου η διακυβέρνηση είναι η πιο αξιόπιστη για τον τόπο μας.

Πρόδρομος Αλαμπρίτης :

«Τα τελευταία 14 χρόνια εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στη Δημοτική Εκπαίδευση με ενεργό ενασχόληση με τον εκπαιδευτικό συνδικαλισμό.Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Επίσης, ακολούθησα Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Εκπαιδευτική Ηγεσία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.Διετέλεσα μεταξύ άλλων Πρόεδρος της Ε.Ε. της Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και στέλεχος της ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ.

Σήμερα είμαι ενεργό μέλος της ΠΑ.Δ.Ε.Δ.-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Λάρνακας και εκλελεγμένο μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗ.ΣΥ.

Έχω την πεποίθηση ότι οι πολιτικές προτάσεις που διαμορφώνονται μέσα από το διάλογο οδηγούν στην αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων και έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή των πολιτών.

Με την παρούσα σελίδα, μου δίνεται η δυνατότητα να έχουμε μια πιο άμεση επικοινωνία. Καταθέτοντας τις πολιτικές μου προτάσεις θα έχουμε τη δυνατότητα να τις συζητάμε και να τις συνδιαμορφώνουμε με σκοπό να ευθυγραμμίζονται με τις προσδοκίες του συνόλου των συμπολιτών μας».

Δείτε ολόκληρο το βίντεο της εξαγγελίας εδώ

Ανδρέας Τταουξιής :

Φίλες και φίλοι,

Παρά το γεγονός πως η βαρύτητα των σκέψεων μας δεν εστιάζει ακόμη στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, αυτές θα διεξαχθούν κανονικά. Είναι λοιπόν στιγμές κρίσης σαν αυτή που διερχόμαστε, που αναδεικνύεται η μεγάλη σημασία της αποτελεσματικής εκπροσώπησης, και οφείλουμε περισσότερο από ποτέ να συμμετέχουμε ενεργά.

Οφείλω λοιπόν σήμερα, 4 μήνες πριν, να σας ενημερώσω και επίσημα για την απόφαση μου να διεκδικήσω κοινοβουλευτική έδρα στις Βουλευτικές Εκλογές της 30ης Μαΐου 2021, για την Επαρχία Λάρνακας, στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Μετά από σοβαρή σκέψη και αρκετές τιμητικές παροτρύνσεις που έλαβα, αισθάνομαι ότι μπορώ να προσφέρω ουσιαστικά στη νομοθετική εξουσία. Θέλω να πιστεύω ότι στη μεγάλη πλειονότητα από εσάς, δεν συστήνομαι για πρώτη φορά σήμερα. Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινά από την εφηβική ηλικία και εκ τότε προσπαθώ αδιάκοπα να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή για το καλό του τόπου και των συνανθρώπων μου.

Η πορεία μου μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την συμμετοχή μου στην Επαρχιακή Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών, στο Συμβούλιο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Φοιτητικών Ενώσεων, σε Διεθνείς Οργανώσεις και συνέδρια, σε φιλανθρωπικές, πολιτιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις, Συμβούλια ΜΚΟ και ως Βουλευτής της 1ης Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων. Παράλληλα, συμμετείχα σε όλα τα επίπεδα εκπροσώπησης της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού και τώρα συνεχίζω ως εκλεγμένο Μέλος στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗ.ΣΥ.

Την τελευταία πενταετία, έχω την τιμή να υπηρετώ ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λάρνακας, μια θητεία που με γέμισε γνώσεις και ικανότητες ώστε να μπορώ πραγματικά να διεκδικήσω αποτελεσματικές αλλαγές προς όφελος της πατρίδας, της κοινωνίας, των επιχειρήσεων, της νέας γενιάς και του συνόλου της επαρχίας Λάρνακας.

Σίγουρα τα σημερινά δεδομένα δεν είναι εύκολα σε πολλά επίπεδα, ειδικά τα τελευταία γεγονότα διαφθοράς μας αποδεικνύουν ξανά την αναγκαιότητα ανανέωσης. Θέλω να ξέρετε, ότι ως νέος άνθρωπος αντιλαμβάνομαι διπλά την ευθύνη που έχω απέναντι στη γενιά μου. Τη γενιά που ταλαιπωρείται καθημερινά χωρίς να έχει κανένα ρόλο ή λόγο στη δημιουργία των συνθηκών που οδήγησαν στις κρίσεις που βιώνουμε.

Σας υπόσχομαι λοιπόν ότι με όρεξη και δυναμισμό, με νέες αλλά πάντοτε ρεαλιστικές ιδέες, θα διεκδικήσω και θα καταβάλω το άπαν των δυνάμεων μου ώστε να φέρω εις πέρας τις αλλαγές που συζητώ καθημερινά μαζί σας. Τις βελτιώσεις που έχει ανάγκη το σύνολο των πολιτών και ιδιαίτερα οι συμπολίτες μου.

Φίλες και φίλοι, η πολιτική καθορίζει την καθημερινότητα και το μέλλον μας. Αν δεν ασχοληθούμε εμείς κάποιοι άλλοι θα το κάνουν και οι αποφάσεις τους θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τις δικές μας δουλειές, τις δικές μας οικογένειες, είτε το θέλουμε είτε όχι. Είναι πλέον κατανοητό, πως επιβάλλεται να δοθεί βήμα σε νέα και καθαρά πρόσωπα, με σκοπό, σταδιακά να πάρουμε τη χώρα και τον τόπο μας μπροστά. Ταυτόχρονα, ωφείλουμε να σκεφτούμε σοβαρά τις επιλογές και να μην ρισκάρουμε, δεν υπάρχουν περιθώρια.

Σας ζητώ λοιπόν με τη ψήφο σας, να μου δώσετε τη δύναμη να διεκδικήσω και να πράξω αυτά που όλοι θέλουμε, να μου δώσετε την ευκαιρία να προσπαθήσω για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.

Παραμένω στην διάθεση του οποιουδήποτε, μέσα στα πλαίσια που επιτρέπουν οι συνθήκες, να συζητήσουμε και να παραθέσω τις θέσεις και τη φιλοσοφία μου.

Κλείνοντας, απευθύνω πρόσκληση σε όσες και όσους επιθυμούν να στηρίξουν πιο ενεργά αυτή τη προσπάθεια, να επικοινωνήσουν μαζί μου. Ακόμα και η ελάχιστη συμβολή σας είναι για μένα μεγάλη.

Σας ευχαριστώ!

Μαζί, θα τα καταφέρουμε!

Send this to a friend