Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποστ που λέει πολλά: «Ο Μαραντόνα της Νέας Σαλαμίνας»
Ποστ που λέει πολλά: «Ο Μαραντόνα της Νέας Σαλαμίνας»

Ποστ που λέει πολλά: «Ο Μαραντόνα της Νέας Σαλαμίνας»

Με αφορμή την φωτογραφία που πόσταρε ο Προκόπης Λάζος στο γκρουπ Salamina for Ever και όπου αναδημοσιεύσαμε, ο Παναγιώτης Πιερή, γνωστός Σαλαμιναίος, προχώρησε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση για τον Πάμπτη Αντρέου.

Αξίζει να την διαβάσετε:

Παθολογική αγάπη για την ομάδα τους και πάντα εθελοντές να βοηθήσουν είναι οι Σαλαμιναίοι. Ο Πάμπης θεωρώ ότι είναι για εμάς τους Σαλαμιναίους κάτι σαν τον Μαραντόνα για τον κανονικό ποδοσφαιρόφιλο. Τουλάχιστον για μένα έτσι είναι.

Η γενιά μου μεγάλωσε με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που σήκωσαν το Κύπελλο και την Ασπίδα του 1990. Τα πρώτα τρόπαια. Ναι λέω πρώτα τρόπαια διότι είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα χρόνια θα έρθουν και άλλα.

Προσωπικά θυμάμαι τον πατέρα μου να μου λέει “θα πάμε να βοηθήσουμε να χτιστεί το Αμμόχωστος γιατί ακόμα ποδοσφαιριστές σαν τον Πάμπη αλλά και απλοί άνθρωποι- βιοπαλαιστές βοηθούν να χτιστεί.”

Αυτή είναι η Σαλαμίνα. Αυτή είναι η Αμμόχωστος. Δεν είναι τυχαίο ότι τα καταφέρνουμε μια χαρά χωρίς να είμαστε ποδοσφαιρική εταιρεία. Η αγάπη μας για το ερυθρόλευκο σωματείο της Αμμοχώστου είναι απεριόριστη. Αυτό μας δείχνει το δρόμο και είναι αρκετό.

Ο ηγέτης πάντα δίνει το παράδειγμα και αυτό έκανε πάντα ο Πάμπης με τον να σπείρει το γήπεδο. Σαν ποδοσφαιριστής πάντα μιλούσε με έργα, γκολ, ασίστ μέσα στο γήπεδο. Αυτοί είναι οι προπονητές των ακαδημιών μας. Κάνουν το παν για τους ποδοσφαιριστές τους.
Σαλαμιναίοι γεννηθήκαμε, Σαλαμιναίοι θα πεθαίνουμε.

ΥΓ. ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!

 

LarnakaOnline Sports

Send this to a friend