Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λάζος: «Ο Απόλλωνας είναι το φαβορί αλλά…»
Λάζος: «Ο Απόλλωνας είναι το φαβορί αλλά…»

Λάζος: «Ο Απόλλωνας είναι το φαβορί αλλά…»

Για όλα όσα αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και τον Άλκη Μπότσο, ο εκπρόσωπος τύπου της ομαδας, Δημήτρης Λάζος.

Για το ματς με Απόλλωνα: «Oι μεταξύ μας αναμετρήσεις είναι πολύ ενδιαφέρον κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον και τα τελευταία χρόνια καταφέραμε να πάρουμε αρκετούς βαθμούς σε περιόδους που ο Απόλλωνας που είχε σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Αγωνιζόμαστε κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος που έχει ένα συμπαγές και ποιοτικό σύνολο προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και θα πάμε την Κυριακή να διεκδικήσουμε τις δικές μας πιθανότητες γιατί πέρα από τους τρεις βαθμούς είναι και το θέμα ψυχολογίας σε περίπτωση νίκης απέναντι στην ομάδα που προπορεύεται. Ο Απόλλωνας διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα είναι το φαβορί, παίζουμε όμως στην έδρα μας και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για βαθμολογικό κέρδος».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Eίμαστε πλήρες και δημιουργεί ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή που καταστρώνει το δικό του πλάνο και είμαστε βέβαιοι ότι όποιους διαλέξει για το αρχικό πλάνο θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να έχουμε βαθμολογικό κέρδος από αυτόν τον αγώνα».

Για το αν θα φτιαχτεί από τώρα κατάλογος από τον Σάββα Δαμιανού για το ερχόμενο Καλοκαίρι: «Είναι πολύ πρώιμο ακόμη, ξέρουμε ότι έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του ο προπονητής αλλά όλα στην ώρα τους. Δεν έχουμε κανένα παράπονο είμαστε ευχαριστημένοι και από τους παίκτες και τεχνική ηγεσία στην ομάδα μας. Υπάρχει καλή ποιότητα στο ρόστερ μας και το καλοκαίρι θα υπάρχει πολύ καλός κορμός για να φτιαχτεί μία δυνατή ομάδα για τη νέα σεζόν».

Send this to a friend