Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Δεν αποπροσανατολίζει η ήττα – Να μην γίνει εμμονή
Δεν αποπροσανατολίζει η ήττα – Να μην γίνει εμμονή

Δεν αποπροσανατολίζει η ήττα – Να μην γίνει εμμονή

Όπως είπε και ο Σάββας Δαμιανού στις τοποθετήσεις θα ερχόταν και η ήττα μετά και τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα της Νέας Σαλαμίνας που την ανέβασαν βαθμολογικά και ψυχολογικά με αποτέλεσμα να διεκδικεί ακόμη και την εξάδα.

Η ήττα με 2-0 δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου για τους «ερυθρόλευκους». Υπάρχει μπόλικος δρόμος ακόμη στο πρωτάθλημα, οι ισορροπίες είναι λεπτές και η ομάδα πρέπει να παραμείνει ψύχραιμη και να συνεχίσει την καλή δουλειά που γίνεται στο Μενεού.

Ακόμη και η εξάδα είναι εκεί και είναι διεκδικήσiμη όμως δεν πρέπει να γίνει εμμονή σε κανέναν. Αυτό που λένε όλοι στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι η ομάδα να πάρει κι άλλους βαθμούς για να ξεφύγει για τα καλά από τη ζώνη του υποβιβασμού και απ’ εκεί και πέρα αν έρθει και η εξάδα θα είναι καλοδεχούμενη.

Στο αγωνιστικό σκέλος του Βαρωσιώτικου ντέρμπι η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δεν απέδωσε το καλύτερο της ποδόσφαιρο. Κατάφερε σε κάποια διαστήματα να περιορίσει τον αντίπαλο και να μην του επιτρέψει να γίνει επικίνδυνος, όμως μεσοεπιθετικά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μία φάση για γκολ. Σκόραρε ένα γκολ που σωστά ακυρώθηκε αλλά τίποτε άλλο στο επιθετικό κομμάτι.

Αυτή είναι και η τακτική της ομάδας σε αρκετά παιχνίδια. Να προσπαθεί να περιορίσει τον αντίπαλο, να μην τον αφήσει να δημιουργήσει πολλές φάσεις (κάτι που πετυχαίνει) και στην αντεπίθεση να κάνει τη ζημιά.

Απέναντι στην Ανόρθωση δεν βγήκε αυτή η τακτική αλλά η ομάδα συνεχίζει και κοιτάζει το επόμενο δύσκολο ματς που είναι με τον Απόλλωνα εντός έδρας.

Πάνος Λάρκος – Larnakaonline Sports

Send this to a friend