Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Παύλου: «Είμαι δεμένος με την ΑΕΚ, όνειρο μου να την αναλάβω ως προπονητής»
Παύλου: «Είμαι δεμένος με την ΑΕΚ, όνειρο μου να την αναλάβω ως προπονητής»

Παύλου: «Είμαι δεμένος με την ΑΕΚ, όνειρο μου να την αναλάβω ως προπονητής»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Κούλης Παύλου, μίλησε στον Super Sport FM και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.

Κάποια από τα σημεία που στάθηκε:

Για το VAR: «Σίγουρα χρειάζεται χρόνος προσαρμογής για να φτάσουμε στο επίπεδο που πρέπει. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο. Αν είναι σκόπιμα τα λάθη, τότε θα συνεχιστούν αυτά τα προβλήματα. Το VAR μπορεί να βοηθήσει σε πολλά επίπεδα και κυρίως να εξαλείψει την όποια προκατάληψη».

Αν θα ήθελε να έχει το VAR ως ποδοσφαιριστής: «Αλίμονο να μην είμαι υπέρ της εξέλιξης και της προόδου. Αφού μου δίνεις την πάσα, η μεγαλύτερη αδικία που μου έρχεται στο μυαλό, ήταν ο τελικός κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ, το 2005, όταν αγωνιζόμουν στην ΑΕΚ. Η έδρα είχε βγει με κλήρωση και είχαμε πάει στην παράταση από 2-0 το γυρίσαμε στο 2-2. Σε εκείνο το παιχνίδι θεωρώ ότι αδικήθηκα περισσότερο από ποτέ. Μου έχει χαραχτεί στη μνήμη και νομίζω πως οι οπαδοί της ΑΕΚ το θυμούνται πολύ καλά. Να ξεκαθαρίσω πως δεν ήταν σκόπιμο το λάθος, αλλά ανθρώπινο. Όμως αν υπήρχε η τεχνολογία που υπάρχει σήμερα, το σκορ θα μπορούσε να είναι διαφορετικό».

Για την ΑΕΚ: «Είμαι δεμένος με την ΑΕΚ, για 12 χρόνια με την φανέλα της, με προκρίσεις σε ομίλους και με αγαπούν πολύ στην ομάδα, όπως τους αγαπώ και εγώ».

Για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου: «Είναι ένα παιχνίδι, που δεν μπορείς να δώσεις ξεκάθαρη απάντηση όσον αφορά την κατάληξή του. Είναι πολύ περίεργη εποχή, με συνεχόμενα παιχνίδια, με όσα γίνονται με την πανδημία. Η σωστή διαχείριση, η ψυχολογική κούραση και η σωματική είναι αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο. Όχι μόνο στο σημερινό παιχνίδι, αλλά γενικά για όλη τη χρονιά».

Αν θα ήθελε να αναλάβει την ΑΕΚ ως προπονητής: «Είναι όνειρο να αναλάβω κάποτε την ΑΕΚ ως προπονητής, αλλά θα πρέπει να είμαι έτοιμος για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο».

Send this to a friend