Home ΕΞΟΔΟΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Δύο στέκια της Λάρνακας σου στέλνουν αφράτα pancakes και απολαυστικές βάφλες στο σπίτι σου
Δύο στέκια της Λάρνακας σου στέλνουν αφράτα pancakes και απολαυστικές βάφλες στο σπίτι σου

Δύο στέκια της Λάρνακας σου στέλνουν αφράτα pancakes και απολαυστικές βάφλες στο σπίτι σου

Μένουμε σπίτι και παραγγέλνουμε αφράτα pancakes και απολαυστικές βάφλες, που φτιάχνουν για εμάς 2 αγαπημένα στέκια της πόλης.

Estrella
Έγινε γνωστό χάρη στο μπουγατσάν του, με τη ζεστή μυρωδάτη κρέμα και το αφράτο κρουασάν, που σέρβιρε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Αργότερα απέκτησε πολλά αδελφάκια, ανάμεσά τους και τρία στην Κύπρο, σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο. Εμείς, αυτή την εποχή, διώχνουμε τις ενοχές και απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις τις τηγανίτες red velvet με κρέμα cheesecake και μαρμελάδα μούρων και φράουλας, τις βάφλες με μπανάνα, γάλα καραμέλας, κρέμα cheesecake και μπισκότα Oreo, τα Nesquik Chocolate Pancakes με παγωτό σοκολάτας, μούρα και πραλίνα και τα Pancakes With Toffee Cream που είναι χορτοφαγικά και περιέχουν κρέμα από toffee, μπισκότα Oreo και μούρα. Διαθέσιμη υπηρεσία delivery μέσω Foody, Wolt και Bolt Food.

Gastroland Project
Το μενού του Gastroland Project στη Λάρνακα είναι γεμάτο από νόστιμες προτάσεις από την καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα, που ετοιμάζει αυθεντικές γεύσεις από διάφορες κουζίνες, όπως είναι η ιταλική, η μεξικανική, η γαλλική και η ασιατική. Από το μενού δεν λείπουν φυσικά οι γλυκές προτάσεις. Ξεκινάς επιλέγοντας τη βάση (βάφλα ή κρέπα) και στη συνέχεια τα υλικά: Το Tropicana Combo, που φτιάχνεται με λευκή σοκολάτα, πραλίνα σοκολάτας, ανανά και νιφάδες καρύδας, το Sneaky με πραλίνα σοκολάτας, καραμελωμένα φιστίκια και καραμέλα και το Banoffee με σοκολάτα γάλακτος, καραμέλα, μπίσκότα και μπανάνα.
Διαθέσιμη υπηρεσία delivery μέσω Foody και Wolt.

Send this to a friend