Home ΕΞΟΔΟΣ Αυτά τα λαχταριστά donuts έρχονται κατευθείαν στο σπίτι σου
Αυτά τα λαχταριστά donuts έρχονται κατευθείαν στο σπίτι σου

Αυτά τα λαχταριστά donuts έρχονται κατευθείαν στο σπίτι σου

Στην Αμερική έγινε η απόλυτη μόδα για τους undercover αστυνομικούς που παρακολουθούν μια περιοχή, κάνουν δηλαδή το περίφημο steak out. Τόνοι με σακουλάκια καταναλώνονται καθημερινά. Για να το φας όμως δε χρειάζεται να εκπροσωπείς το νόμο. Όταν το φας θα αισθανθείς σίγουρα κυρίαρχος του παιχνιδιού. Ή Χόμερ Σίμπσον.

Τα ντόνατς στην Κύπρο απέκτησαν φανατικούς οπαδούς τα τελευταία χρόνια και αυτό εξαιτίας κάποιων εξειδικευμένων καταστημάτων με donuts που άνοιξαν στο νησί. Όπως και να έχει τα donut αποτελούν μία νόστιμη λιχουδιά με γέμιση σοκολάτα ή χωρίς.

Στο Donuts Duck, ένα κατάστημα το οποίο βρίσκεται στα Λιβάδια της Λάρνακας, θα βρεις αφράτα, γεμιστά , πεντανόστιμα  xl donuts τα οποία μπορείς να φτιάξεις εσύ με ότι γέμιση θέλεις.  Από μιλφέιγ φράουλα μέχρι black and white oreo.

Σε καθημερινή βάση στο Donuts Duck, ζυμώνουν ολόφρεσκα ντόνατς χωρίς συντηρητικά με αγνά υλικά. Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας για take away και delivery στο 96 76 77 98 ενώ θα το βρεις και στις εφαρμογές Foody και Wolt.

Ζήνωνος Κιτιέως, 1, 7060, Λιβάδια, 96 767798

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend