Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πάρκο σκύλων στη Λάρνακα!
Πάρκο σκύλων στη Λάρνακα!

Πάρκο σκύλων στη Λάρνακα!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός θα παραδοθεί στο κοινό το Δημοτικό Πάρκο Σκύλων που δημιουργείται στην περιοχή Μακένζι, στη Λάρνακα. Ο δήμος της πόλης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι στα πλαίσια των προσπαθειών του για σωστή συνύπαρξη ανθρώπων και ζώων, πέραν από τα διάφορα μέτρα που ήδη εφαρμόζει για την προστασία των ζώων, βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας και του δημοτικού πάρκου σκύλων.

Το πάρκο θα λειτουργήσει πίσω από τον δημοτικό χώρο στάθμευσης της λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου, απέναντι από τις παγωταρίες της περιοχής. Ήδη, στον χώρο άρχισαν να τοποθετούνται κατάλληλα παιγνίδια για τους σκύλους.

Στο πάρκο αυτό οι κάτοχοι των σκύλων θα μπορούν να μεταφέρουν τα ζώα τους για περίπατο και για άσκηση, ενώ ο δήμαρχος Ανδρέας Βύρας δήλωσε ότι η στάθμευση στο υπό αναφορά πάρκινγκ για όσους μεταφέρουν τους σκύλους τους στο πάρκο θα είναι δωρεάν. Επίσης, στο πάρκο θα εγκατασταθούν ειδικοί κάλαθοι για τη συλλογή και απόρριψη των ακαθαρσιών των σκύλων καθώς κι εγκαταστάσεις παροχής νερού για τις ανάγκες τους.

Το Δημοτικό Πάρκο Σκύλων αναμένεται να κοστίσει γύρω στις 30-50 χιλιάδες ευρώ, χρήματα που θα διατεθούν από τα δημοτικά ταμεία.

Send this to a friend