Home ΛΑΡΝΑΚΑ Λαρνακα: Υπό κράτηση 34χρονος για παράνομη καλλιέργεια κάνναβης
Λαρνακα: Υπό κράτηση 34χρονος για παράνομη καλλιέργεια κάνναβης

Λαρνακα: Υπό κράτηση 34χρονος για παράνομη καλλιέργεια κάνναβης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης 5 ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 34 ετών κάτοικου επαρχίας Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση, που αφορά μεταξύ άλλων συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη καλλιέργειας φυτών κάνναβης και παράνομη κατοχή κάνναβης με σκοπό την προμήθεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 34χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, μετά από έρευνα που έγινε χθες το απόγευμα στο σπίτι του όπου φέρεται να εντοπίστηκαν χρηματικό ποσό ύψους 15,550 ευρώ, μικρή ποσότητα κάνναβης, και 22 σπόροι κάνναβης.

Ο 34χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για πέντε ημέρες.

Για την ίδια υπόθεση τελεί από χθες υπό εξαήμερη κράτηση άνδρας ηλικίας 40 ετών από την επαρχία Λάρνακας, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για υπόθεση που αφορά μεταξύ άλλων συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη καλλιέργειας φυτών κάνναβης και παράνομη κατοχή κάνναβης με σκοπό την προμήθεια.

Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Send this to a friend