Home ΛΑΡΝΑΚΑ Λαρνακα: Σύλληψη ενός εκ των διοργανωτών της διαμαρτυρίας
Λαρνακα: Σύλληψη ενός εκ των διοργανωτών της διαμαρτυρίας

Λαρνακα: Σύλληψη ενός εκ των διοργανωτών της διαμαρτυρίας

Πέντε κατηγορίες αντιμετωπίζει 41χρονος, από τη Λάρνακα ο οποίος θεωρείται ένας από τους διοργανωτές της εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στην πλατεία Ελευθερίας, στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, 50 αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν χθες στο ΓΣΠ και από εκεί οι ιδιοκτήτες τους πορεύτηκαν προς την Πλατεία Ελευθερίας και στις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου, φωνάζοντας συνθήματα και αργότερα διαλύθηκαν ειρηνικά.

Μετά από  δικαστικό ένταλμα που εξασφάλισε η αστυνομία, μέλης της Δύναμης προχώρησαν σε έρευνα στην οικία του 41χρονου, κάτοικου χωριού της επαρχίας Λάρνακας.

Καά την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου και έξι αμπούλες που περιείχαν αναβολικές ουσίες.

Ο ύποπτος αντιμετωπίζει πέντε συνολικά κατηγορίες που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, αμέλεια για τη διάδοση νόσων επικίνδυνων για τη ζωή, διέγερση για διάπραξη ποινικού αδικήματος, παράνομη προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών και απαγορευμένης ουσίας και παράνομη κυκλοφορία απαγορευμένου φαρμάκου στη Δημοκρατία χωρίς άδεια.

Ο 41χρονος, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνούν την υπόθεση.

Send this to a friend