Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Η ευκαιρία για να καλύψει διαφορά
Η ευκαιρία για να καλύψει διαφορά

Η ευκαιρία για να καλύψει διαφορά

Η Ανόρθωση τη Δευτέρα ταξιδεύει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και με νική μπορεί να πλησιάσει ακόμη πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. 

Η ισοπαλία της ΑΕΛ με την Ομόνοια ήταν ότι έπρεπε για την Ανόρθωση, καθώς με νίκη η “Κυρία” ανεβαίνει στους 36 βαθμούς, φτάνει τους “πράσινους” ενώ θα είναι δύο βαθμούς πίσω από τους Λέοντες, φυσικά και οι δύο ομάδες έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.

Όμως εάν χάσει και ΑΕΛ και Ομόνοια στο παιχνίδι που έχουν λιγότερο κερδίσουν, τότε η Ανόρθωση θα απομακρυνθεί αρκετά από αυτές και φυσικά από την κορυφή, καθώς αν ο Απόλλωνας νικήσει την Ομόνοια και η ομάδα του Κετσπάγια δεχθεί την ήττα στη Λευκωσία, θα είναι στο -9 από την κορυφή.

Επομένως η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό είναι μονόδρομος και ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει στο μυαλό του μόνο τους τρεις βαθμούς.

Όσο για τα αγωνιστικά δεδομένα επιστρέφουν οι Χουσμπάουερ και Αρτυματάς που ήταν τιμωρημένοι, ενώ δύσκολο μοιάζει να προλάβει ο Οκριασβίλι, αλλά ακόμη και να είναι στην αποστολή το πιο πιθανόν δεν θα αγωνιστεί.

Larnakaonline Sports

Send this to a friend