Home ΛΑΡΝΑΚΑ Λιβάδια: Ζημιές, φωτιές και οχληρία καταγγέλλει ο Δήμαρχος
Λιβάδια: Ζημιές, φωτιές και οχληρία καταγγέλλει ο Δήμαρχος

Λιβάδια: Ζημιές, φωτιές και οχληρία καταγγέλλει ο Δήμαρχος

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Λιβαδιών αναφέρεται σε ένα πολύ άσχημο περιστατικό που έλαβε χώρα την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Συγκεκριμένα, ομάδα ατόμων προκάλεσε ζημιές, έβαλε φωτιές και προκάλεσε οχληρία.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες, αποχαιρετώντας το 2020 είμαι βέβαιος ότι όλοι έχουμε αποκομίσει σημαντικά διδάγματα από αυτό. Στερηθήκαμε και εξακολουθούμε να στερούμαστε πράγματα απλά και μέχρι πρότινος δεδομένα. Μάθαμε όμως συγχρόνως να εκτιμούμε απλές, καθημερινές στιγμές, μα πάνω απ` όλα το υπέρτατο προνόμιο της υγείας. Εύχομαι λοιπόν από καρδιάς το 2021 να φέρει σε όλους πάνω απ` όλα ΥΓΕΙΑ, ευημερία, αλλά και αισιοδοξία για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε.

Πέραν όμως των ευχών μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δυστυχώς το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου και εν μέσω πανδημίας και περιορισμών για όλους εμάς, έδρασε και πάλι ομάδα ατόμων προκαλώντας ζημιές, φωτιές και οχληρία στον Δήμο μας. Προκλήθηκε επίσης φόβος και αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής, όπου έδρασαν, ενώ εξαιτίας του γεγονότος, πέντε εργαζόμενοι του Δήμου μας την 1η Ιανουαρίου-ημέρα ξεκούρασης και οικογενειακών στιγμών- αναγκάστηκαν να αφήσουν τις οικογένειές τους αφού ανέλαβαν την καθαριότητα της περιοχής και επιδιόρθωση των ζημιών, επαναφέροντας την περιοχή στην πρότερα κατάσταση. Για ακόμη μια φορά τις ζημιές που προκάλεσαν καλούμαστε να επωμιστούμε όλοι οι Δημότες Λιβαδιών.

Μετά λύπης μου τονίζω ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κακόγουστη <<συνήθεια/ παράδοση>> συγκεκριμένης ομάδας ατόμων που επιλέγει για άγνωστους λόγους να δρα σε μέρες γιορτών, προκαλώντας ζημίες σε περιουσία του Δήμου μας και όχι μόνον. Δυστυχώς κάθε Πρωτοχρονιά και Πάσχα γινόμαστε μάρτυρες των ίδιων απαράδεκτων γεγονότων.

Καλούμε λοιπόν την Αστυνομία να δράσει επιτέλους προληπτικά, τερματίζοντας έτσι τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες. Τέλος, καλούμε τους Δημότες μας όποτε αντιλαμβάνονται ότι συμβαίνουν γεγονότα παρόμοια με αυτό, να τα αναφέρουν είτε επώνυμα, είτε ανώνυμα στην Αστυνομία, προκειμένου να τερματιστεί επιτέλους αυτή η απαράδεκτη κατάσταση που κατάντησε μάστιγα για τον Δήμο μας.

Send this to a friend