Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αντίδραση για το πρόστιμο σε Τιμούρ (δηλώσεις)
Αντίδραση για το πρόστιμο σε Τιμούρ (δηλώσεις)

Αντίδραση για το πρόστιμο σε Τιμούρ (δηλώσεις)

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και την Κατερίνα Κυριάκου, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον χώρο του ποδοσφαίρου: «Δεν είναι ευχάριστα σε κανέναν τα όσα συμβαίνουν τόσο τα μέτρα όσο και αυτό που τα προκαλεί. Είμαστε και εμείς εν αναμονή των αποφάσεων. Αυτό που περιμένουμε είναι την επιβεβαίωση ότι το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας θα συνεχιστεί κανονικά».

Για τις μεταγραφικές εξελίξεις: «Ο Ρισβάνης είναι όντως στην Κύπρο, αναμένουμε ότι θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε και επίσημη ανακοίνωση. Συνεχίζεται το ψάξιμο και για τις επόμενες επιλογές μας όμως αν δεν κρίνουμε ότι υπάρχει λόγος να τοποθετηθούμε δημόσια για έναν παίκτη δεν θα το κάνουμε το ίδιο ισχύει και τώρα. Αυτός είναι ο πρώτος Ιανουάριος στην ιστορία που όταν έρθει ένας παίκτης πρέπει να μπει καραντίνα και να μην μπορείς να τον έχεις όταν τον χρειάζεσαι».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ο Οκριασβίλι επειδή ο τραυματισμός του είναι ιδιαίτερος δεν θέλουμε να αναφερόμαστε με λεπτομέρειες δημοσίως. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά αν μπορεί να επιστρέψει. Το αν θα μπορέσει να το κάνει με τον Ολυμπιακό θα δείξει, δεν μπορώ να σας πω αν έχει τις πιθανότητες με το μέρος του και σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιηθεί αν δεν είναι 100% έτοιμος».

Για τη νίκη επί του Εθνικού: «Όταν κάνεις πρωταθλητισμό σε όλα τα παιχνίδια είναι απαραίτητοι οι τρεις βαθμοί, θα μπορούσαμε ένα το κάναμε πιο εύκολα με Εθνικό από το 1-0. Ο Ολυμπιακός δεν είναι όπως φαίνεται από το σκορ χθες στην Πάφο. Σεβόμαστε τον επόμενο μας αντίπαλο».

Για το νέο πρόστιμο του Τιμουρ Κετσπάγια: «Σαν Ανόρθωση έχουμε καταθέσει πακέτο προτάσεων και η Αθλητική Δικαιοσύνη ήταν ένα κομμάτι μεγάλο σε αυτό. Υπάρχουν δύο πρόσωπα εκεί επιβάλλουν ποινές και δεν μπορεί να συνεχιστεί και η Ανόρθωση από μόνη της δεν μπορεί να το αλλάξει. Πρέπει όλες οι ομάδες να καθίσουν μαζί και να βρουν λύση και να αναπτύξουν το κυπριακό ποδόσφαιρο και σε αυτό. Πλέον το ζήτημα δεν είναι οι ποινές των προπονητών αλλά το ζήτημα της Αθλητικής Δικαιοσύνης».

«Δεν πρέπει να αποτελεί είδηση μία συνάντηση του προέδρου μας με τον προπονητή μας έχουν πολλά να συζητήσουν, είναι και το συμβόλαιο του Τιμούρ που υπάρχει αλλά αν προκύψει οτιδήποτε θα σας ενημερώσουμε».

Για τον Μάριο Στυλιανού και αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα: «Μέχρι 2022 είναι το συμβόλαιο του, είμαστε σε επαφές με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για το αν θα προκύψει εξέλιξη και το καλύτερο που μπορεί να προκύψει είναι η λύση της συνεργασίας και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, είμαστε σίγουροι θα βρεθέι λύση».

Send this to a friend