Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Παραμονή Πρωτοχρονιάς με «Λούης Night Show» και μάθαμε ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι του!
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με «Λούης Night Show» και μάθαμε ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι του!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με «Λούης Night Show» και μάθαμε ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι του!

Αλλαγή του χρόνου για ακόμη μία φορά με παρουσιαστή τον Λούη Πατσαλίδη ετοιμάζει για τους τηλεθεατές του ο Alpha Kύπρου!

Μάλιστα χθες Τρίτη 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε και το γύρισμα της εκπομπής που θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς.

Μεταξύ των καλεσμένων του αγαπητού παρουσιαστή και stand up comedian θα είναι η λαμπερή παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Η ίδια με φωτογραφία που ανέβασε σε story στο προφίλ της στο instagram, μας έδειξε το εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε γι’ αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

Έτσι και φέτος, θα υποδεχθούμε το 2021 παρέα με τον Λούη Πατσαλίδη μέσα από ένα διαφορετικό εορταστικό «Λούης Night Show» με πολλές αστείες στιγμές, πολλές εκπλήξεις αλλά και τα καλύτερα τρολαρίσματα αλλά και αρκετούς καλεσμένους!

Τάσος Τρύφωνος, Χριστιάνα Αρτεμίου, Φώτης Γεωργιδης, Μάριος Δημητρίου, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Κατερίνα Αγαπητού, Κάτια Σάββα, Κωσταντίνος Κωσταντίνου, Στέφανος Μιχάηλ, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Μάρια Πρίαμος θα βρεθούν όλοι εκεί.

 

Πηγή: like.com.cy

Send this to a friend