Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ «Καίγομαι από καπνιστήρι και λέω πόσο μαρτύρησε το παιδί μου μέχρι να ξεψυχήσει»
«Καίγομαι από καπνιστήρι και λέω πόσο μαρτύρησε το παιδί μου μέχρι να ξεψυχήσει»

«Καίγομαι από καπνιστήρι και λέω πόσο μαρτύρησε το παιδί μου μέχρι να ξεψυχήσει»

Είναι μερικά κλάσματα δευτερολέπτου που μπορούν να αλλάξουν ολόκληρη τη ζωή ενός ανθρώπου… Εκείνα τα καταραμένα δευτερόλεπτα, που θα ανακοινωθεί στη χαροκαμένη μάνα, ότι μόλις έχει χάσει το παιδί της. Μα ποιος μπορεί να σταθεί απέναντί της και ποιος μπορεί να την παρηγορήσει; Ποιος και με ποιο τρόπο, μπορεί να τη δει στα μάτια και να της πει πως χάθηκε ο γιόκαρος της σε τροχαίο; Ποιος να της πει πως το όχημα του τυλίχθηκε στις φλόγες και ανασύρθηκε νεκρός; Ποιος μπορεί να της πει πως δεν μπορεί να τον ξαναδεί και να τον αγκαλιάσει πλέον; Δεν υπάρχει απάντηση… Αλλά μόνο ερωτήματα… Ερωτήματα και πόνος…

«Το σπίτι μου βρίσκεται έξω από εκκλησία και όταν είναι Πάσχα και υπάρχει λαμπρατζιά, κλείνω τις κουρτίνες γιατί δεν μπορώ να βλέπω φωτιά. Κάποτε πάω να ανάψω το καπνιστήρι και έρχεται λίγο η ζέστη πάνω στο δάκτυλό μου και μπορεί να καώ λίγο και λέω πόσο μαρτύρησε το παιδί μου μέχρι να ξεψυχήσει. Δεν περνά μέρα και ώρα που να μην το σκέφτομαι και να πονώ. Μιας μάνας σταματά η ζωή της και απλά συνεχίζει να ζει ρομποτικά…».

Ήταν 3 Ioυνίου του 2008, όταν ο γιος της κ. Σκεύης Αρέστη, Κωνσταντίνος Αυγουστή, με συνοδηγό τον αδελφό του Ειρηναίο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του στη Λάρνακα και καρφώθηκε βίαια πάνω σε ένα δέντρο. Ακολούθως, το όχημα πήρε φωτιά και ο άτυχος Κωνσταντίνος, δεν πρόλαβε να βγει ποτέ… Τον Ειρηναίο κατάφεραν να τον βγάλουν περαστικοί που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, μα ο 18χρονος στρατιώτης είχε μείνει εγκλωβισμένος στα συντρίμμια του καμένου του οχήματος… Αλλά η ψυχή του είχε φύγει για το αιώνιο ταξίδι. Ένα ταξίδι, που ξεκίνησε λίγες ημέρες αφότου ήρθε στη ζωή, το κοριτσάκι του.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στον Ρεπόρτερ

Send this to a friend