Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Κορωνοϊός: Πόσες καταγγελίες έγιναν στη Λάρνακα και πόσες παγκύπρια
Κορωνοϊός: Πόσες καταγγελίες έγιναν στη Λάρνακα και πόσες παγκύπρια

Κορωνοϊός: Πόσες καταγγελίες έγιναν στη Λάρνακα και πόσες παγκύπρια

Σε 85 καταγγελίες πολιτών και 8 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 6.00πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 5.383 έλεγχοι.

Σημείωσε ότι οι καταγγελίες πολιτών αφορούσαν τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και διακίνηση μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.423 έλεγχοι και προέκυψαν 28 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 694 έλεγχοι με 26 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 943 έλεγχοι με 17 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 614 έλεγχοι με 10 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 548 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 139 έλεγχοι με μία καταγγελία πολίτη.

Από τους 5.383 ελέγχους οι 22 αφορούσαν την Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία. Από τους ελέγχους δεν προέκυψε οποιαδήποτε παράβαση.

Send this to a friend