Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ «Μπορούμε να αποδείξουμε ότι τα κέντρα διασκέδασης είναι ασφαλέστατα»
«Μπορούμε να αποδείξουμε ότι τα κέντρα διασκέδασης είναι ασφαλέστατα»

«Μπορούμε να αποδείξουμε ότι τα κέντρα διασκέδασης είναι ασφαλέστατα»

Η πανδημία έχει επηρεάσει πολλούς κλάδους, όμως ένα κλάδος που πλήγηκε περισσότερο από κάθε άλλο είναι αυτός των κέντρων διασκέδασης που εδώ και 10 μήνες δεν μπόρεσε να δουλέψει κανονικά.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΕΔ Νίκος Βασιλείου, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στα κέντρα διασκέδασης και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες.

Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Βασιλείου ανέφερε ότι:

«Η κατάσταση είναι τραγική, με την πάροδο και αυτού του μήνα αν δεν υπάρξει οποιαδήποτε βοήθεια από το κράτος θα κλείσουν πέραν των 150 επιχειρήσεων. Συνάμα θα βρεθούν 2,000 άτομα στο ανεργιακό, ενώ παράλληλα θα πληγούν και οι προμηθευτές και οι συνεργάτες των επιχειρήσεων», ανέφερε.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι αυτό που ζητούν είναι να τους δοθεί ένα απλό μέρος ούτως ώστε να μπορέσουν να πληρώσουν τα πάγια τους, διότι στο τέλος ή θα γίνουν εξώσεις ή στην χειρότερη περίπτωση θα κλείσουν από μόνοι τους επειδή δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν.

«Μπορούμε να τους αποδείξουμε ότι αυτή την στιγμή τα κέντρα διασκέδασης, που είναι περίκλειστα, διαθέτουν τεράστιο όγκο μηχανημάτων εξαερισμού και είναι ασφαλέστατα» τόνισε.

Συμπληρώνοντας, ανέφερε ότι έχουν τον τρόπο να αποδείξουν πως μπορούν να εφαρμόσουν πιο αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, αφού έχουν συμφωνήσει με διεθνείς εταιρείες για να πραγματοποιεί σεμινάρια.

«Άρα και σε αυτό το σημείο οι χώροι οι δικοί μας είναι πολύ πιο ασφαλισμένοι από τους άλλους χώρους».

Κλείνοντας έκανε έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δει  άμεσα το θέμα, για να δοθεί μια λύση στον κλάδο.

Send this to a friend