Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ BPI Building Property Inspections: Η έμπιστη λύση στις οικιστικές υπηρεσίες
BPI Building Property Inspections: Η έμπιστη λύση στις οικιστικές υπηρεσίες

BPI Building Property Inspections: Η έμπιστη λύση στις οικιστικές υπηρεσίες

Η BPI Building Property Inspections είναι μια νεοσύστατη κυπριακή εταιρεία η οποία προσφέρει οικιστικές υπηρεσίες κυρίως για την κατασκευαστική κατάσταση ενός κτηρίου. Ο πιο έμπιστος αντιπρόσωπος για τον πελάτη προς τον εργολάβο.

Η εταιρεία πέραν από τις συμβουλευτικές υπηρεσίες προς τους πελάτες της, εμπλέκεται ενεργά στην αγορά του ακινήτου. Σκοπός είναι να παραδοθεί το ακίνητο στους ιδιοκτήτες του όπως ακριβώς έχει συμφωνηθεί. Έτσι ο αγοραστης τυχαίνει καλύτερης και επαγγελματικότερης αντιπροσωπεύσεις στο έργο που πρόκειται να αγοράσει.

Γίνεται ουσιαστικά μια επαγγελματική επιτήρηση και και έρευνα του κτηρίου για τυχόν λάθη ή παραλείψεις στο τελικό σταδιο πριν την παράδωση του προς τον αγοραστή. Το ακίνητο μπορεί να αφορά διαμέρισμα, κατοικία ή οποιοδήποτε άλλη κτηριακή κατασκευή.

Από τον εργολάβο στον πελάτη

Σκοπός της εταιρείας είναι η βελτίωση του κατασκευαστικού τομέα στην
τελική του μορφή και στην παράδωση όπως έχει προσυμφωνηθεί μεταξύ του εργολάβου και του αγοραστή.

Ο ενεργός μας ρόλος είναι να συντάξουμε μια ανεξάρτητη μελέτη όπου θα καταγράφονται κακοτεχνίες η και τυχόν παραλείψεις του εργολάβου ούτως ώστε κατά την παράδωση της οικίας ο αγοραστής να νιώθει ασφαλής ότι παίρνει αυτό που πληρωνει και εννοείται το αναμενόμενο.Η εταιρεία μας πιστεύει ότι ο εργολαβος που εχει τον πρώτο λόγο αλλά και την ευθύνη ενός έργου έχει και τον έλεγχο της ανάθεσης των εργασιών στους κατάλληλους επαγγελματίες.

Ο πελάτης πάντοτε και εντός λογικού πλαισίου, πρέπει να παραλαμβάνει αυτό που έχει συμφωνηθεί και βλέπει στις φωτογραφίες του έργου καθώς και της συμβατικότητας της παρουσίασης του εργολάβου κατά την συνφωνία της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο +357 99446650 ή μέσω email στο [email protected] ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.buildinginspectionscyprus.com.

Send this to a friend