Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ H DELEMA McCANN κερδίζει την πιστοποίηση Great Place to Work®
H DELEMA McCANN κερδίζει την πιστοποίηση Great Place to Work®

H DELEMA McCANN κερδίζει την πιστοποίηση Great Place to Work®

Στην αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος εταιρειών από το Great Place to Work®, η DELEMA McCANN είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου διαφήμισης/επικοινωνίας στην Κύπρο, που έχει πετύχει αυτή την πολύ σημαντική αναγνώριση.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος Δέσπω Λευκαρίτη, ανακοινώνοντας αυτή την επιτυχία της εταιρείας της, δήλωσε: «Η δημιουργικότητα, η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας των πελατών μας στηρίζεται στα μέλη της ομάδας μας. Γι’ αυτό, οι άνθρωποί μας – κάθε μέλος της ομάδας μας, είναι σημαντικό για μας να αισθάνεται την ειλικρίνεια, την ασφάλεια, τον σεβασμό και την εμψύχωση, αλλά και να εισπράττει την εκτίμηση για την συμβολή του/της. Χωρίς την ομαδικότητα δεν μπορείς να προσφέρεις στρατηγικά σωστές, δημιουργικές και αποτελεσματικές εκστρατείες επικοινωνίας. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέξαμε να αξιολογήσουμε το εργασιακό μας περιβάλλον με τη μεθοδολογία του Great Place to Work® και να πετύχουμε την πιστοποίησή μας. Το “truth well told” δεν είναι απλά ένα slogan. Για μας είναι αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας μας.»

Ο Γενικός Διευθυντής της Great Place to Work®, σε δική του δήλωση ανέφερε πως, «ο κόσμος της διαφήμισης και γενικά της επικοινωνίας, αποτελεί έναν από τους τομείς προτεραιότητας για εμάς. Στηρίζεται σε καθοριστικό βαθμό, στη δημιουργικότητα και στην τεχνογνωσία των ατόμων που τον υπηρετούν και στον οποίο καλούνται να εργαστούν με δέσμευση και πάθος. Ο τομέας θα αναζητά πάντοτε ταλέντα και θα επιδιώκει να δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου το κάθε μέλος της ομάδας δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Συγχαίρουμε την ομάδα της DELEMA McCANN και προβλέπουμε, σύντομα να καλωσορίσουμε και άλλες διαφημιστικές εταιρείες στην οικογένεια του Great Place to Work®.»

Send this to a friend