Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Σε ποινή φυλάκισης 15 ετών, καταδίκασε χθες το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λάρνακα, 26χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση που αφορά ανθρωποκτονία. Ο 26χρονος, είχε συλληφθεί στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απαγωγής 33χρονου και ληστείας, που διαπράχθηκαν τον περασμένο Ιούλιο, στη Λάρνακα. Ακολούθως της σύλληψης του 26χρονου, μετά από υπόδειξη του ιδίου, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν νεκρό τον άντρα, θαμμένο σε περιοχή στην Λάρνακα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες η έρευνα που διεξάγει το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, μετά την καταγγελία που έκανε η οικογένεια του 42χρονου Ελλαδίτη κάτοικου Λάρνακας, ο οποίος απεβίωσε το βράδυ της Τρίτης στο χειρουργείο του νοσοκομείου της Λάρνακας.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας μας δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει η λήψη καταθέσεων τόσο από το οικογενειακό περιβάλλον του 42χρονου, όσο και από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου που χειρίστηκε την περίπτωση, προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο συγκεκριμένος ασθενής. Τη δεδομένη στιγμή η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση αιφνίδιου – αφύσικου θανάτου και αναλόγως των εξελίξεων θα διαφανεί κατά πόσο υπήρξε ή όχι αμέλεια. Ο 42χρονος ήταν νυμφευμένος με ελλαδίτισσα και διέμενε οικογενειακώς στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια και ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΟΚΥπΥ Χαράλαμπος Χαριλάου δήλωσε ότι σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε από το νοσοκομείο, το συγκεκριμένο άτομο είχε χειρουργηθεί πριν από μερικές εβδομάδες σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο.

Στο μεταξύ, δεν έριξε φως στα αίτια θανάτου η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του που διενεργήθηκε χθες από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, στην παρουσία και του Πανίκου Σταυριανού εκ μέρους της οικογένειας. Όπως έγινε γνωστό, λήφθηκαν δείγματα από τη σορό, τα οποία στάλθηκαν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου μαζί με το Γκολ Στη Ζωή και την Ακαδημία Top 11 είχαν αναλάβει μια όμορφη πρωτοβουλία για αναβάθμιση των εξωτερικών ιατρείων της Νέας Παιδιατρικής Πτέρυγας του Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ο αγαπητός Συμπολίτης μας Δάσκαλος και μέλος του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου κύριος Ανδρέας Κώστα μέσα από την εισφορά του από την πώληση του βιβλίου του ενίσχυσε αυτή την προσπάθεια. Μάλιστα επέλεξε ο ίδιος τα πρώτα βιβλία που παρέδωσαν μαζί με το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ανδρέα Αποστόλου στον Διευθυντή της Παιδιατρικής Δρ. Αδάμο Χατζηπαναγή.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, παρουσιάζει σήμερα στις 8.30 το βράδυ την μουσική εκδήλωση “Μια βραδιά στην όπερα”, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.

Send this to a friend