Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Βροχές και καταιγίδες σήμερα στην Κύπρο
Βροχές και καταιγίδες σήμερα στην Κύπρο

Βροχές και καταιγίδες σήμερα στην Κύπρο

Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή, μέχρι την Πέμπτη.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, αλλά σταδιακά θα καταστεί κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ δεν αποκλείεται στα παράλια να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Πέμπτη τοπικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία την Τετάρτη και την Πέμπτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές,ενώ τη Παρασκευή θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Send this to a friend