Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Αποστόλου: “Οφείλει να παραιτηθεί ο Διευθυντής του ΟΚΥΠΥ”
Αποστόλου: “Οφείλει να παραιτηθεί ο Διευθυντής του ΟΚΥΠΥ”

Αποστόλου: “Οφείλει να παραιτηθεί ο Διευθυντής του ΟΚΥΠΥ”

Ο Συντονιστής της Πρωτοβουλίας για ανέγερση Μονάδας Καθημερινής Φροντίδας Καρκινοπαθών στο Νοσοκομείο Λάρνακας Ανδρέας Αποστόλου καταγγέλει τον Γενικό Διευθυντή του ΟΚΥΠΥ για αδιαφορία για ανέγερση της Μονάδας :

Κατώτερος των περιστάσεων…

Ο Γενικός Διευθυντής του ΟΚΥΠΥ κύριος Χρίστης Λοϊζίδης αδιαφορεί πλήρως για τους Καρκινοπαθείς της Επαρχίας Λάρνακας. Με δική του αποκλειστική ευθύνη καθυστερεί η ανέγερση της Μονάδας Καθημερινής Φροντίδας Καρκινοπαθών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ο δεύτερος όροφος του νέου κτηρίου του Νοσοκομείου Λάρνακας παραμένει κενός εδώ και μήνες. Όπως και άλλα τμήματα τόσο του παλιού όσο και του νέου κτηρίου παραμένουν αναξιοποίητα παρόλες τις αυξημένες ανάγκες των Καρκινοπαθών και άλλων χρόνιων ασθενών.

Μετά την ανάληψη της Διεύθυνσης του ΟΚΥΠΥ όχι μόνο ανέβαλε την υλοποίηση της Μονάδας αλλά αρνείται προκλητικά να απαντήσει στις επιστολές μας και να διευκρινίσει το πότε θα υλοποιηθούν οι γραπτές δεσμεύσεις του Οργανισμού απέναντι στους Καρκινοπαθείς.

Η αποτυχία του κυρίου Λοϊζίδη να διαχειριστεί την αυτονόμηση των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων, η απάθεια με την οποία αντιμετωπίζει τους χρόνιους ασθενείς και τα προβλήματα τους, η ανικανότητα του να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έλαβε ο ΟΚΥΠΥ, οι σοβαρές καταγγελίες εναντίον του από Διευθυντές και στελέχη του ΟΚΥΠΥ αλλά και η εκκρεμούσα καταγγελία για διασπάθιση δημοσίου χρήματος στον Γενικό Εισαγγελέα από τον Γενικό Ελεγκτή εναντίον του για την ανέγερση της ΜΕΘ στην Λευκωσία η οποία στοίχησε 1.245.000€ και κατοχυρώθηκε με αδιαφανείς διαδικασίες σε εργολάβο θα έπρεπε να τον οδηγήσουν αυτοβούλως σε παραίτηση.

Send this to a friend