Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Άνοιξαν 30 θέσεις Επιθεωρητή στο Υπουργείο Εργασίας
Άνοιξαν 30 θέσεις Επιθεωρητή στο Υπουργείο Εργασίας

Άνοιξαν 30 θέσεις Επιθεωρητή στο Υπουργείο Εργασίας

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τις πρόνοιες του περί της Ρύθμισης της Απασχόλησης Εργοδοτουμένων Αορίστου και Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμου του 2016 (Ν. 70(Ι)/2016), γίνονται δεκτές αιτήσεις για απασχόληση τριάντα (30) εργοδοτουμένων ορισμένου χρόνου, για περίοδο μέχρι τις 31.12.2021, για την εκτέλεση καθηκόντων Επιθεωρητή (Κλ. Α2) στην Υπηρεσία Επιθεωρήσεων, στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου τακτής προθεσμίας με τίτλο: «Σύσταση και Λειτουργία της Ενιαίας Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων».

 Απαιτούμενα Προσόντα:

-Απολυτήριο αναγνωρισμένης Σχολής Μέσης Εκπαίδευσης.

-Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

-Άδεια οδηγού αυτοκινήτου κατηγορίας «Δ» όπως αυτή ίσχυε μέχρι 30/04/2004 ή κατηγορίας «Β» όπως αυτή ισχύει από 01/05/2004.

– Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία.

-Οι αιτητές πρέπει να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ή πολίτες κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές.

Τα καθήκοντα που θα εκτελούν τα πρόσωπα που θα προσληφθούν είναι τα ακόλουθα :

-Ο Επιθεωρητής βοηθά ή/και αναλαμβάνει την εκτέλεση καθηκόντων σχετικά με Την επιθεώρηση των χώρων εργασίας και την εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας,  τη διερεύνηση παραπόνων και καταγγελιών εργοδοτουμένων σε σχέση με την παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας. Συμβουλεύει και ενημερώνει εργοδότες και εργοδοτούμενους αναφορικά με τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από την εργατική νομοθεσία.  Εφαρμόζει τη σχετική με τις αρμοδιότητες της Υπηρεσίας εργατική νομοθεσία.

Η βασική αμοιβή θα είναι στην αρχική βαθμίδα της Κλίμακας Α2, μειωμένη σύμφωνα με το άρθρο 10 του περί Προϋπολογισμού του 2020 Νόμου και του σχετικού Παραρτήματος – Μισθολογικές Κλίμακες του υπό αναφορά Νόμου. Σε αυτή θα προστίθεται οποιαδήποτε εγκεκριμένη αύξηση και το τιμαριθμικό επίδομα που θα ισχύει κατά την περίοδο απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους σε έντυπη μορφή μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.

Send this to a friend