Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ To TEDxLarnaca Countdown θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 στη Λάρνακα
To TEDxLarnaca Countdown θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 στη Λάρνακα

To TEDxLarnaca Countdown θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 στη Λάρνακα

Το  COUNTDOWN TO A BETTER FUTURE αποτελεί μια  πρωτοποριακή πρωτοβουλία από το TED η οποία έχει ως σκοπό να ευαισθητοποιήσει πόλεις / οργανισμούς /κοινότητες ανά το παγκόσμιο για την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και των αρνητικών συνεπειών της, με την παρουσίαση ιδεών οι οποίες μπορούν να γίνουν άμεσα πράξεις και να οδηγήσουν σε ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον για εμάς και τις μελλοντικές γενεές που θα ακολουθήσουν .

H έναρξη της πρωτοβουλίας από το TED έγινε στις 10 Οκτωβρίου 2020 μέσω διαδικτυακής προβολής και στην συνέχεια τοπικά TEDx Countdown events θα πραγματοποιηθούν ανά το παγκόσμιο από τις 11 Οκτωβρίου μέχρι τις 18 Οκτωβρίου για να παρουσιάσουν άμεσα εφαρμόσιμες ιδέες , λύσεις και ενέργειες που θα προκαλέσουν δράσεις στην τοπική κοινότητα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

To TEDxLarnaca Countdown θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020  από τις 10:00 -15:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας με την χρήση του εσωτερικού μέρους του θεάτρου, αλλά και των εξωτερικών χώρων του Δημοτικού Κήπου Λάρνακας.

Θα περιλαμβάνει αποκλειστικές μαγνητοσκοπημένες ομιλίες από το TED Countdown, οι οποίες θα περιστρέφονται γύρω από τους τομείς της ενέργειας , των μεταφορών/ διακίνησης , των υλικών , των τροφίμων και της φύσης – καθώς και ομιλητές από την Κύπρο με καινοτόμες ιδέες , λύσεις και τοπικές δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το TEDxLarnaca Countdown έχει ως στόχο να εμπλέξει σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής , πολίτες , φορείς , εταιρείες , startups  και οργανισμούς από την Λάρνακα αλλά και από όλη την Κύπρο . Να σημειωθεί ότι έξω από το θέατρο στον Δημοτικό Κήπο θα υπάρχουν  για ενημέρωση του κοινού  Countdown Action Stalls στα οποία θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι start ups και οργανισμών με δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος , circular economy και sustainability projects.

Να τονιστεί ότι το TEDxLarnaca είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και η ομάδα δουλεύει εθελοντικά με πολλή μεράκι και με μοναδικό γνώμονα την προσφορά στην κοινωνία.

Μέσα σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί ανά το παγκόσμιο το μόνο σίγουρο είναι ότι κλιματική αλλαγή δεν μπορεί να περιμένει.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και είμαστε έτοιμοι να δράσουμε άμεσα για ένα καλύτερο , ασφαλέστερο και υγιές μέλλον. Εσείς ?

Ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων  : www.tedxlarnaca.com

Την εκδήλωση υποστηρίζουν οι ακόλουθοι οργανισμοί , εταιρείες και ομάδες  :

Major Partner : Cyprus Youth Board

Partners:  LarnacAct  | Harris Kyriakides LLC | Ammos Beach Bar | P&P Financial Services Ltd | Pop The Revolution | M.V Design Lab | WonderDots Ltd

Supporters : Larnaka Municipality | Once in a Blue Moon | Oxygono| Gardiano Cafe | iTaxi Cyprus

Media Partner : Black Lemon TV

Ticket Partner : Ticket Tailor

Να σημειωθεί ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα και οδηγίες που απορρέουν από τα διατάγματα για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID– 19 .  Η  διάθεση των εισιτηρίων θα γίνετε μόνο ηλεκτρονικά και θα ολοκληρωθεί μια μέρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης.  Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος όπως απορρέει από τα διατάγματα και δεν θα διατίθενται εισιτήρια προς πώληση την μέρα της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο email: [email protected]  ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.tedxlarnaca.com και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης [Facebook , Instagram, Twitter, LinkedIn ]  @tedxlarnaca .

 

Send this to a friend