Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ «Έχω καλό προαίσθημα, πρόκληση οι τρεις βαθμοί» (βίντεο)
«Έχω καλό προαίσθημα, πρόκληση οι τρεις βαθμοί» (βίντεο)

«Έχω καλό προαίσθημα, πρόκληση οι τρεις βαθμοί» (βίντεο)

Διάσκεψη Τύπου για τον αυριανό αγώνα με την ΕΝΠ παραχώρησε ο Ζοάν Καρίγιο και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Αρχική τοποθέτηση:
«Όπως πάντα έχουμε μπροστά μας ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία δυνατή ομάδα που αναπτύσσεται με ταχύτητα, έχει παίκτες που με μία ατομική ενέργεια μπορεί να πετύχει κάτι καλό. Είναι μία ομάδα που δείχνει να βελτιώνεται. Το ότι έχει μηδέν βαθμούς την κάνει πιο επικίνδυνη. Έχουμε πολλά προβλήματα απέναντι στην ΕΝΠ. Έχουμε κάνει καλή δουλειά, πάντα σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά δουλέψαμε μόνο για να πάρουμε το τρίποντο. Να πάρουμε τρεις βαθμούς και έχω γενικότερα καλό προαίσθημα και πιστεύω θα είναι έτοιμη η ομάδα μας».

Τα προβλήματα της ομάδας.
«Οι δυο που δεν προλαβαίνουν είναι οι Νάντο και Πλάνας. Για τον Μίκελ έχουμε αμφιβολίες γιατί δεν προπονήθηκε το προηγούμενο διάστημα. είχε μία προπόνηση αλλά οι υπόλοιποι θεωρώ θα είναι εντάξει»

Η ομάδα δεν ήταν καλή με ΑΕΛ τι έφταιξε;
«Συμφωνώ ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί. Χρειάζεται χρόνο η ομάδα το ίδιο και εγώ για να υπάρξει βελτίωση. Είναι χαρούμενος για τη νοοτροπία και τη συμπεριφορά των παικτών. Είχαμε ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος αλλά συμφωνώ με την ερώτηση ότι δεν είχαμε τον καλύτεροι δυνατό έλεγχο. Χρειαζόμαστε χρόνο και εγώ και οι ποδοσφαιριστές για να εμπεδώσουν την νοοτροπία μας».

Αλλαγές θα γίνουν;
«Σίγουρα. Η μία είναι ο Νάντο που είναι έξω. Για τους άλλους θα δούμε. Αναλύουμε τον αντίπαλο και επιλέγουμε τους καλύτερος».

Τι σας ικανοποίησε και τι θέλετε να βελτιώσετε;
«Πάντα βελτιωνόμαστε για τη νίκη. Είναι πρόκληση που δεν κερδίσαμε τα τελευταία χρόνια εκεί. Είμαστε η ΑΕΚ, ξέρουμε τις δυσκολίες, τον αντίπαλο, πάμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί και με μοναδικό στόχο τη νίκη».

Τι θέλετε να βελτιώσετε;
«Δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Είναι αρκετά. Αλλάξαμε τη φιλοσοφία και μέρα με τη μέρα θέλουμε να αλλάξουμε αρκετά. Την φυσική κατάσταση, την τακτική, την ψυχολογία. Θέλουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θέλει να πετύχει αρκετά πράγματα επομένως χρειάζονται αρκετά πράγματα».

Με την ΑΕΚ υπήρχε αργή ανάπτυξη. Είναι κάτι που θέλετε να βελτιώσετε;
«Θα μπορούσαμε με την ΑΕΚ να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες. Πέρα από αυτό το πιο σημαντικό είναι να μην χάνουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αυτό το στοιχείο πρέπει να το δουλέψουμε ακόμη περισσότερο, την τακτική και όχι μόνο».

Τι ξεχωρίσατε από την ΕΝΠ;
«Έχω ξεχωρίσει κάποιους παίκτες που με ατομικές ενέργειες μπορούν να κάνουν τη ζημιά, όπως οι Φελίπε, ο Μαρκόφσκι και ο Μπαλοτέλι. Περιμένω ένα παιχνίδι χωρίς ρίσκα και που θα μας περιμένουν. Γι’ αυτί πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε τα λάθη και να προσπαθήσουμε να μην του επιτρέψουμε να μας κάνουν τη ζημιά. Πρέπει να έχουμε τη διάρκεια για να πάρουμε τη νίκη».

Τι σας άρεσε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και τι όχι με την ΑΕΛ;
«Μου άρεσε πάρα πολύ η ανταπόκριση των παικτών. Έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη και την πήραν. Αυτά που πρέπει να βελτιώσουμε είναι ότι πρέπει να φύγουν οι αμφιβολίες, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και αυτό θα επιδιώξουμε».

 

Larnakaonline Sports

Send this to a friend