Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Τα προσωρινά δημοσιογραφικά και τα έργα στο ΑΕΚ Αρένα που πλησιάζουν στο τέλος τους (photos)
Τα προσωρινά δημοσιογραφικά και τα έργα στο ΑΕΚ Αρένα που πλησιάζουν στο τέλος τους (photos)

Τα προσωρινά δημοσιογραφικά και τα έργα στο ΑΕΚ Αρένα που πλησιάζουν στο τέλος τους (photos)

Το ΑΕΚ Αρένα βρίσκεται στην τελική του φάση για να ολοκληρωθούν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και να παραδοθεί μέχρι το τέλος του χρόνου έχοντας πλέον και επίσημα το προνόμιο το γήπεδο να είναι κατηγορίας 4.

Λόγω των όλων έργων που γίνονται η ΑΕΚ αναγκάστηκε να μεταφέρει τα δημοσιογραφικά θεωρία αλλού, σε μία προσωρινή κατάσταση μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα.

Έτσι, τόσο στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ όσο και σε αυτό με την ΑΕΛ οι δημοσιογράφοι φιλοξενήθηκαν σε ένα χώρο που μπορεί να μην ήταν ο καταλληλότερος, όμως είναι απολύτως κατανοητό ότι λόγω των έργων δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς.

Άλλωστε, τόσο η διοίκηση της ΑΕΚ όσο και οι άνθρωποι του γηπέδου μαζί με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας, Κυριάκο Δημητρίου, ήταν δίπλα στους δημοσιογράφους σε ότι χρειάζονταν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι υπολογίζεται τα έργα στο γήπεδο να ολοκληρωθούν περί τα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ στη συνέχεια θα αρχίσει η διαδικασία τοποθέτησης του στεγάστρου. Μία διαδικασία που θα χρειαστεί περίπου ένα μήνα για να ολοκληρωθεί.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον προσωρινό χώρο των δημοσιογραφικών θεωρείων, εκεί όπου στη συνέχεια θα φιλοξενηθούν μερικά από τα boxes.

Πάνος Λάρκος – Larnakaonline Sports

Send this to a friend