Home ΛΑΡΝΑΚΑ Το «πάρκινγκ» στις Φοινικούδες… (φώτο)
Το «πάρκινγκ» στις Φοινικούδες…  (φώτο)

Το «πάρκινγκ» στις Φοινικούδες… (φώτο)

Από πότε μετατράπηκε… σε «χώρο στάθμευσης» η παραλία των Φοινικούδων; Από πότε ο καθένας μπορεί να σταθμεύει όπου θέλει και να εναποθέτει οχήματα ή τροχόσπιτα πάνω στην άμμο; Εικόνες ακαλαισθησίας στην πιο πολυσύχναστη παραλία της πόλης μας, απέναντι από το ξενοδοχείο «Sun Hall», για τις οποίες το δημαρχείο καλείται να μεριμνήσει για να εκλείψουν.

Η ανάπλαση – βελτίωση του παραλιακού μετώπου των Φοινικούδων εντάχθηκε στον δεύτερο γύρο έργων προς ωρίμανση, για σκοπούς χρηματοδότησης από τα διαθρωτικά ταμεία της Ε.Ε. Δεν χρειάζονται, όμως, τα λεφτά της Ε.Ε. για να μπει μια τάξη, επιτέλους, στην παραλία.

Όλα αυτά τα απαράδεκτα που παρουσιάζονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε δεν απαιτούν χρήματα. Απαιτούν αποφασιστικότητα εκ μέρους των τοπικών αρχών για ευπρεπισμό της παραλίας.

Ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι καλά κάνουν να επισκεφθούν το χώρο πλησίον και γύρω του γηπέδου Beach Volley και θ’ αντιληφθούν την κακή κατάσταση που επικρατεί. Δεν νοείται να περιμένουμε την ωρίμανση του έργου και την χρηματοδότηση της Ε.Ε. για να γίνουν τα αυτονόητα στις Φοινικούδες. Μια γερή σκούπα χρειάζεται, να καθαρίσει ο χώρος…

Βάσος Βάσου

Send this to a friend